Dupa ce a fost intr-un focar de coronavirus, Viorel Catarama spunea „Am ferma convingere ca nu voi pati nimic.„ Doar ca acum a patit-o. Anuntul facut chiar de el

Omul de afaceri, Viorel Catarama, a spus cum se simte dupa ce a fost plecat la Barbulesti si a imbratisat mai multe persoane pentru a se infecta cu coronavirus.

Carantina in localitatea Barbulesti

La finalul lunii aprilie, primarul localitatii Barbulesti a cerut instituirea carantinei, dupa ce au fost descoperite 26 de cazuri pozitive.

Viorel Catarama infectat cu noul virus?

„Am o temperatura peste medie, o durere in piept si nasul infundat, dar nimic deosebit. Nu cred ca trebuie sa ma ingrijorez. Sunt un patriot, sunt dispus sa-mi risc viata pentru ca tara mea sa nu falimenteze, iar drepturile fundamentale sa nu fie suspendate.

Nu cred ca ma voi infecta. Cred ca virusul poate intra in mine, dar va iesi, pentru ca sunt un barbat puternic. O sa stau 14 zile in casa, dupa aceea ma voi testa”, a declarat Catarama.

Tot el a recunoscut ca sotia lui nu mai locuieste in aceeasi casa cu el: „Ea este medic, are o alta opinie, nu e obligatoriu ca intr-o familie sotii sa aiba aceeasi parere. Asta e viata”.

Citeste si articolul :   Inca 57 cazuri de rujeola confirmate in ultima saptamana in 4 judete

Viorel Catarama are acum dosar penal

Parchetul Judecătoriei Urziceni a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele lui Viorel Cataramă.

„Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am incalcat nicio lege si am facut acest lucru pentru a demonstra ca masurile luate de autoritati sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus sa-si dea viata pentru tara lui. Voi demonstra ca falimentarea Romaniei si suprimarea drepturilor si libertatilor noastre fundamentale au fost o mare eroare. Cei vinovati vor raspunde”

Viorel Catarama

Autor