Mesajul printului Charles pentru romani: „Ma rog din tot sufletul sa reusiti cumva sa supravietuiti acestor vremuri dificile…

Majestatea sa, Printul Charles, i-a felicitat pe voluntarii romani implicati in proiectul „Ambulanta pentru monumente” care au castigat joi Premiul European pentru Patrimoniu la categoria Educatie, Formare si Constientizare, potrivit Digi24.

„Doresc doar sa va spun cat de plin de admiratie sunt pentru ce ati facut in ultimii ani pentru a salva atat de multe dintre monumentele frumoase, dar grav amenintate din tara voastra. Este o realizare remarcabila si nu e deloc surprinzator sa aud ca devotamentul vostru a fost recunoscut de ‘Europa Nostra’ si ca ati castigat un premiu pentru toata munca voastra plina de inspiratie pentru altii. Ca o recunoastere a acestui fapt, am dorit in mod deosebit sa va transmit cele mai calde felicitari si sa va spun cat de mandru sunt de tot ceea ce faceti”, a transmis printul Charles.

Printul Charles a tinut sa specifice ca in plina pandemie de COVID-19, voluntarii au adus alimente si echipamente de protectie pentru batranii si medicii din judetul Sibiu, cu doua ambulante.

„Ba chiar pot spune ca sunt si mai mandru stiind ca in mijlocul crizei create de aceasta pandemie, doua dintre ambulante au fost folosite pentru a transporta alimente pentru varstnicii din satele de pe Valea Hartibaciului, precum si alimente si mancare pentru medicii de la Spitalul Judetean din Sibiu si masti, viziere si manusi pentru medicii de la spitalele din Agnita si Medias”, a mai spus printul de Wales .

Cu aceasta ocazia printul Charles a laudat iar tara noastra pentru toate frumusetile ei.

„Romania are o mostenire arhitecturala incredibil de bogata si am avut norocul sa vad o parte din ea in decursul vizitelor mele in Romania din ultimii douazeci de ani. De aceea, voi continua sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a va ajuta sa conservati comorile extraordinare care inca mai exista in tara voastra si care reprezinta o parte unica a patrimoniului cultural, al vostru si al Europei. Nu pot decat sa sper ca tot mai multi romani se vor uni pentru a salva aceasta mostenire exceptionala, astfel incat ea sa poata fi admirata si de generatiile viitoare, care sa invete lectii valoroase despre durabilitatea si eternitatea traditiilor vii”, a ma spus printul Charles.

Printul Charles a mai spus ca are speranta ca romanii vor reusi sa supravietuiasca „acestor vremuri dificile si acestui virus teribil”.

„Ma rog din tot sufletul ca voi si toti romanii sa reusiti cumva sa supravietuiti acestor vremuri dificile si acestui virus teribil si ca, odata ce norul de acum va fi trecut, sa putem cu totii sa ne intoarcem la vremuri mai fericite si mai insorite – poate, nu se stie niciodata -, intelegand mai bine importanta de a lucra in armonie cu Natura si de a redescoperi intelepciunea si cunostintele stravechi pe care voi le folositi cu atata eficienta in toate eforturile voastre de a contribui la conservarea frumusetii unice a satelor si a padurilor Romaniei”, a spus in incheiere printul Charles.

Citeste si articolul :   Medicul Gabriel Diaconu despre Parintele Calistrat: "Din fericire pentru Calistrat, Dumnezeu i-a luminat drumul, in timp ce-i soptea: iti dau, dar..."

Ce proprietati are Printul Charles in Romania.

Printul Charles, mostenitorul Tronului Marii Britanii, s-a indragostit de Transilvania inca de la prima sa vizita in Romania, facuta in 1998. De atunci, revine constant in tara noastra, unde se spune ca detine in jur de 10 proprietati.

Ce proprietati are Printul Charles in Romania.

Printul Charles detine patru case in satul Valea Zalanului din Covasna, Conacul Apafi din localitatea Malancrav, judetul Sibiu, deja celebra locuinta din Viscri, judetul Brasov, si inca patru case in satul Breb din Maramures.

Ce spunea printul Charles despre Romania

“Pasunile de aici sunt de-a dreptul unice la nivel european si mondial. N-am mai vazut ceva asemanator, n-a mai ramas asa ceva nicaieri. Sunt o bijuterie din coroana Romaniei. Poate oamenii nu vad asta, dar Romania este o tara minunata”, a spus printul Charles in documentarul Wild Carpathia.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.