Flavia Grosan, mesaj pentru sustinatori: “Am intrat cu lacrimi in ochi”

Medicul Flavia Grosan a avut parte de audieri la Colegiul Medicilor Bihor. Doctorita a fost insotita de avocatul personal.  Dupa ce s-a incheiat totul, medicul pneumolog a postat un mesaj pentru cei care au sustinut-o la colegiul Medicilor.

Flavia Grosan, mesaj emotionant pentru sustinatorilor sai

Flavia Grosan a fost audiata astazi la Colegiul Medicilor Bihor dupa ce o colega din Capitala i-a facut reclamatie. Colegiul Medicilor a decis ca nu este vorba de malpraxis s

Publicitate

” Prieteni, am scapat. Am intrat cu lacrimi in ochi la comisie si am iesit cu lacrimi in ochi. Mi ati transmis o emotie iesita din comun.
Interviul a fost o chestie eleganta, intre colegi. Cu unii ma stiu de foarte mult timp. Am spus ceea ce dumneavoastra stiti de la mine de un an. Nu va fie frica. Mergem inainte.PS Ati fost fenomenali. Va iubesc.

Prieteni, nu mi trimiteti link uri din presa locala sau alti cativa trubaduri la care le stau in gat. Nu mi stricati zenul. Astazi a fost ziua noastra si sa ne bucuram de ea.

PS Si o sa va mai spun ceva, ce va spun de fiecare data. Doamne, tine mi tiglele pe casa, pentru ca daca nu fac bine, macar sa nu fac rau. Amin.” scris Flavia Grosan pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.