Sotia unui iesean care s-a stins dupa ce a baut spirt contrafacut, declaratie uluitoare: „Beau si eu, dar numai «Mona», vodka e…

Pe plaiurile iesene, e si nu prea e jale dupa ce patru prieteni au decedat dupa ce au baut spirt contrafacut. In comuna Stolniceni-Prajescu, majoritatea oamenilor obisnuiesc sa bea spirt, dar “Mona” este preferatul.

Potrivit bzi.ro, sotia unuia dintre cei morti spune ca a avut mare noroc ca a scapat cu viata. Chiar in ziua in care sotul ei a baut spirtul ucigas, ea a baut vin si s-a culcat in „porumbar”

„Am baut spirt cu suc si apa minerala”

Dupa cum spuneam, Agafia este poate prea sincera. Spune ca a fost norocoasa ca in ziua in care sotul ei a baut o sticla de spirt ea a avut ceva bani pusi bine si a cumparat un bidon de vin.

„El a baut spirt in ziua aia…Sante…nu Mona. De cand e cu boala asta in tara, Mona s-a terminat. Nu mai este la magazin, gata. In sat au adus ceva, «Sante» parca scria pe sticla. De ala a baut sotul. Eu in ziua aia am baut vin. M-am dus la magazin si pe el l-am lasat acasa. Am baut vin si dupa m-am culcat in porumbar. Cat am dormit eu, el a murit”, a declarat vaduva razand.

Femeia a precizat ca bea spirt de ani de zile, insa i-a ramas fidela „Monei”.

Citeste si articolul :   Terminat de durere, tatal celor doi fratiori care s-au stins la Iasi, face primele declaratii: "Sotia mea...

„Ce sa spun, nu trebuie sa bei spirt, dar vodka e apa chioara, romul colorant, spirtul e bun. Bei un pahar si pleci la munca. Eu daca beau, beau numai Mona”, a spus zambind femeia.

Ghinion sau ce-si face omu’ cu mana lui

Toata lumea din comuna spune ca a fost ghinion

„Eu am scapat. Puteam sa beau si eu atunci… N-am baut. Tre sa mai iei cate un pahar cand muncesti. Nu se poate altfel… Eu spirt gol n-am baut niciodata… Am facut cu suc, cu apa, jumate-jumate. Altfel nu…”, a completat femeia

Consumatorii de alcool din Bratesti, printre care si Agafia, aleg sa bea spirt din doua mari motive. In primul rand este mai ieftin, cu doar 12 lei pot cumpara o jumatate de litru, iar in al doilea rand este mai tare..

Autor