Horoscop 5 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care incheie un capitol negru si porneste pe un nou drum

Horoscop cu Neti Sandu. Astologul ne aduce previziunile astrale pentru ziua de marti. Sa aflam cine are parte de casuri bune, astazi.

HOROSCOP 5 MAI BERBEC

O sa luati pulsul relatiei, va conversati pe net cu cineva care asteapta sa va-ncercati sansele intr-un parteneriat care sa va umple frumos viata. O sa faceti rost de bani mai multi dintr-o munca paralela cu cea de baza, poate fi sezoniera, de undeva se-aduna bani in perioada asta.

HOROSCOP 5 MAI TAUR

Va cauta niste oameni care vin cu oferte de munca, dar si sa va-ntalniti dupa ce iesiti din carantina. O sa aveti de lucru si pentru serviciu si pentru casa si o sa va achitati de toate obligatiile c-aveti energie, si chef de viata, de treaba.

HOROSCOP 5 MAI GEMENI

Poate va pregatiti masina ca sa plecati pe undeva, mai ales daca n-ati mai condus de multa vreme si mai trebuie sa faceti niste reparatii. Sunteti inventivi si o sa stiti cum sa iesiti din starea de stres ca sa va reluati activitatile preferate sa va bucurati de prezenta celor dragi.

HOROSCOP 5 MAI RAC

Se poate sa va sfatuiti cu familia in privinta ratelor la banca, daca sa le platiti, totusi, lunar, sau sa le lasati pentru la toamna. O sa va scoateti banii ca sa luati tot ce e nevoie pentru casa, familie, dar sa va mai si ramana ca sa aveti un fond de rezerva, ca nu va place sa fiti complet descoperiti.

Citeste si articolul :   Horoscop 28 iunie 2020, cu Neti Sandu. Vesti uriase pentru 3 zodii

HOROSCOP 5 MAI LEU

Se poate sa munciti mai mult si o sa va ocupati si de treburile casnice, pe langa cele de serviciu – c-asa e perioada. Relatia cu sefii trebuie reglata din mers si o sa va puneti de acord in privinta proiectelor, si-o sa va convina ca se va tine cont de voi, ca ideile voastre sunt valoroase.

HOROSCOP 5 MAI FECIOARA

Poate v-ati decis in ce perioada sa plecati intr-o plimbare de cateva zile la munte, la mare, intr-o zona rurala, undeva. O sa v-apucati de zugravit sau de facut alt gen de reparatii pe-acasa, daca tot o sa fie vreme frumoasa si or sa va mai ajute si ai vostri la treaba, sa terminati mai repede.

HOROSCOP 5 MAI BALANTA

Poate-o sa descoperiti un domeniu de interes, luati lectii de pe net daca n-aveti acces la o bibliografie si faceti primii pasi – cu dreptul. Va pregatiti de o relansare si n-o sa lasati sa va scape sansele printre degete, o sa va adaptati din mers, pentru ca veti intalni situatii cu care chiar veti rezona frumos.

Citeste si articolul :   13 trasaturi ale Varsatorului pe care ar trebui sa le apreciezi

HOROSCOP 5 MAI SCORPION

Sunt sanse sa castigati bani din surse paralele cu serviciul, macar o vreme – pana o sa reluati jobul cu norma-ntreaga. Intrevedere in video cu niste posibili parteneri de afaceri ca sa dati drumul unui proiect in care puteti investi resursele cu care dati lovitura in afaceri.

HOROSCOP 5 MAI SAGETATOR

Aveti un proiect cu bataie lunga si o sa investiti resurse valoroase ca sa va autodepasiti – e momentul vostru de relansare. E cineva care vrea sa va atraga atentia sa-i remarcati niste calitati ca sa vedeti daca se asorteaza cu felul vostru de a fi, ca sa va croiti o relatie serioasa.

HOROSCOP 5 MAI CAPRICORN

Se poate sa aflati c-a reusit tratamentul pe care l-ati urmat si sa va puteti gandi s-aveti si copii, daca va doriti amandoi. O s-aveti de luat bani si sa rezolvati cu datoriile c-or sa se poate amana cele de la banca si o sa aveti rastimpul necesar sa strangeti bani, daca-a fost o pauza de salariu.

HOROSCOP 5 MAI VARSATOR

Poate faceti comanda de produse pe care sa le folositi la munca in gospodarie, poate amenajati terasa, gradina. Se pare c-aveti in continuare de lucru, poate fi ceva nou si care sa va acaparaze cu totul – si sa faceti reparatii pe-acasa, dar sa fie si treaba de serviciu, un amestec.

Citeste si articolul :   Neti Sandu vine cu vesti bune la inceput de saptamana. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP 5 MAI PESTI

Poate-ncepeti sa va organizati pentru cand o sa iesim din casa, aveti grupul vostru pe care-l recompuneti ca sa faceti miscare, activitati recreative. O sa puteti da drumul unor lucruri care sa v-aduca profit, sa gasiti noi cai de exprimare si la scoala si la serviciu si o sa va reinventati.

Autor