Horoscop saptamanal 21-27 iunie 2021

21 – 23 iunie – luna in crestere. Decizii importante se iau chiar acum. Mai ales cele legate de relatiile de familie si problemele de munca.

24 iunie – luna plina.  Fara decizii precipitate si izbucniri emotionale. Opriti-va de fiecare data cand sunteti tentati sa faceti ceva in caldura momentului. Astfel de pasi nu vor duce pe nimeni la nimic bun.

Din 25 iunie pana in 27 iunie – luna in scadere. Acum este important sa va tineti mainile ocupate.  In aceasta perioada, toata energia trebuie investita in casa si familie. Si acum este mai bine sa te descurci fara ajutoare – fa totul singur.

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Berbec

In general, totul merge bine. Dar distragerea si uitarea sporita pot provoca mici neintelegeri. Prin urmare, nu va bazati pe memorie – scrieti data si ora tuturor intalnirilor importante, faceti o lista cu achizitiile necesare in avans. Nu invada afacerile altora fara sa intrebi.

Publicitate

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Taur

In viata ta va aparea o autoritate incontestabila, a carei opinie merita cu siguranta sa o asculti. Este posibil sa fiti promovat la locul de munca Asigurati-va ca marcati acest lucru! Totusi, in sfera iubirii, pot aparea si neintelegeri.

Citeste si articolul :   Zodii care vor fi fericite in urmatorii 5 ani

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Gemeni

Simtul proportional poate fi refuzat, mai ales cand vine vorba de mancare. Monitorizeaza-ti dieta. Exista un risc ridicat de a manca ceva in neregula cu consecinte neplacute. Aceleasi tendinte pot fi observate si in achizitii. Amana achizitiile mari si costisitoare de imbracaminte si incaltaminte.

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Rac

Se asteapta multe intalniri de afaceri. Inainte de a fi de acord cu ceva, evaluati-va sobru propriile capacitati. Problemele interne nu vor fi evitate. Familia va fi nemultumita de ceva tot timpul. Relaxati-va , lucrurile se vor imbunatati in curand!

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Leu

Vor fi o multime de reclamatii cu privire la munca dvs. acum. Nu va certati, ci corectati greselile. Nu va judecati strict rudele si prietenii: acum sunt deosebit de vulnerabili. Petreceti cat mai mult timp posibil in natura. Acest lucru este necesar atat pentru sanatate, cat si pentru dispozitie.

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Fecioara

Fii pregatit pentru o comunicare neplacuta. Stelele va sfatuiesc sa faceti o scurta vacanta, cel putin 2-3 zile, pentru a va recupera. Este mai bine sa te odihnesti singur acum.

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Balanta

Intalnirea cu prietenii este principalul lucru care va va salva in aceasta perioada. In caz contrar, totul va fi oarecum complicat. Daca te-ai nascut sub semnul Balantei, va exista stres in aceasta saptamana care iti va afecta negativ viata de zi cu zi. Este probabil ca acest stres sa fie asociat cu calatoriile sau cu oamenii din alt loc.

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Scorpion

Mai bine nu lucrezi singur acum. La mijlocul zilei, sunt posibile profituri neasteptate. Tentatia de a risipi bani va fi mare, dar nu te grabi! Puneti deoparte suma pentru lucruri mai importante.

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Sagetator

Ramaneti conectat la echipa si la nevoile sale imediate. Cu un singur cuvant, veti putea rezolva conflictul de lunga durata dintre angajati si normaliza atmosfera de lucru. Profitul in numerar este asteptat la sfarsitul saptamanii.

Citeste si articolul :   3 semne zodiacale pe care toata lumea le va invidia in 2021

Horoscop saptamanal 21-27 iunie 2021 Capricorn

Zilele dificile sunt in fata in tot ceea ce tine de relatii si diverse acorduri. Mai ales vor veni de la parteneri de afaceri si de la cei dragi. Este posibil ca toate  reprosurile pentru greseli si calcule gresite sa va cada pe cap. Stelele recomanda sa ai rabdare.

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Varsator

Astrologii  nu va recomanda sa faceti planuri pentru viitor. Nu este momentul acum. Dar puteti efectua orice tranzactii imobiliare. Calatoriile planificate anterior promit sa aiba succes. Ia-ti prietenii  cu tine.

Horoscop saptamanal 21 iunie – 27 iunie 2021 Pesti

Este bine sa luati o vacanta cel putin o saptamana. Daca acest lucru nu este posibil, reduceti-va sarcina de lucru la minimum. Indepartati-va in mod deliberat de comunicarea neproductiva si neplacuta. Inconjoara-te de oameni pozitivi, cultiva optimismul si nu te gandi rau la nimic.

Publicitate

Autor