Elon Musk isi vinde casele. Miliardarul vrea sa se concentreze pe proiectele din spatiu

Elon Musk a inceput sa isi vanda casele, asa cum a anuntat vineri pe Twitter. Doua dintre proprietati au fost scoase la vanzare pentru 30, respective 9,5 milioane de dolari. Ambele vile de lux sunt situate in exclusivitul cartier Bel Air din Los Angeles.

Excentricul miliardar Elon Musk se tine de cuvant si incepe sa vanda casele pe care le are, asa cum a anuntat, vineri, pe Twitter. Primele proprietati de care vrea sa scape au fost deja listate pe un celebbru site de imobiliare.

Este vorba de o vila de lux, situata in celebrul cartier al starurilor, Bel Air, din Los Angeles. De dimensiunile unui conac, proprietatea are 7 dormitoare, o biblioteca situata pe doua etaje, o piscina si un teren de tenis. Elon Musk vrea pe ea 30 de milioane de dolari, dupa ce acum cativa ani a cumparat-o cu 17 milioane de dolari.

A doua casa pe care o vinde este situata pe aceeasi strada si este o vila care a apartinut celebrului actor Gene Wilder. Elon Musk cere acum pe ea 9,5 milioane de dolari.

Citeste si articolul :   Medic detasat la Suceava sa trateze bolnavii de coronavirus si-a revazut fetita dupa 10 zile, de la distanta. Imagini impresionante

Fondatorul Tesla si SpaceX a scris pe Twitter ca vrea sa scape de majoritatea proprietatilor sale. Spune ca nu o face din lipsa de bani, ci pentru ca se concentreaza acum pe proiectele sale dintre Pamant si Marte, iar faptul ca are prea multe proprietati il trage in jos.

Vineri, Elon Musk a postat pe Twitter mai multe mesaje controversate, printre care si unul in care spunea ca pretul actiunilor Tesla este prea mare. Piata a reactioanat imediat, actiunile Tesla s-au prabusit cu 9%, ceea ce a sters 14 miliarde de dolari din valoarea de piata a companiei.

Autor