Simona Gherghe, cu sufletul in doliu. S-a stins cea mai draga persoana: N-am fost decat opt insi, c-asa-i in stare de urgenta… Cu masti pe fata, fara sa ne putem imbratisa, macar.

Simona Gherghe este in doliu. Vedeta trece prin momente grele, dupa ce bunica sa s-a stins pe 1 mai. Fosta prezentatoare a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Bunica Simonei nu a avut parte de o inmormantare cum se face in tara noastra, ci de una ca in starea de urgenta.

Simone Gherghe in lacrimi. La inmormantare au participat doar 8 persoane.

Fosta prezentatoare povesteste ca la inmormantare au foast doar 8 persoane, asa prevede ordonanta de urgenta, iar bunica sa nu a avut parte nici de o pomana cum si-ar fi dorit.

Simona Gherghe, mesaj pe Facebook:

Publicitate

Si ai plecat, mamaie… In prima zi de mai, in luna luminata. In ultimii ani, pe toti cei care treceau sa te vada, ii intrebai daca vor veni la inmormantarea ta. N-am fost decat opt insi, c-asa-i in stare de urgenta… Cu masti pe fata, fara sa ne putem imbratisa, macar.

Ti-ai fi dorit o pomana cu pizza, mancarea ta preferata. N-a fost sa fie nici asta, dar o sa am grija sa manance multa lume pizza. De trei zile si trei nopti, mi-am retrait toata copilaria, scene intregi din vacantele de la tara, raiul pe pamant, pe care le credeam uitate. Cumva, toata viata mi-am imaginat ca, atata vreme cat avem bunici pe pamant, ramanem copii. De trei zile, mamaie, m-am facut mare.

Las fotografiile astea aici, ca sa ramana. Sunt facute la ultima noastra intalnire, in noiembrie, cand ti-am adus-o si pe Ana. De atunci, nu ne-am mai intalnit decat de whatsapp. Asa il vedeai si pe Vlad, Ionut, cum ii ziceai tu, caci iti poarta numele. Drum lin, mamaie Ioana! Sa-l pupi si pe tataie cand va intalniti, acolo sus! Sunteti amandoi in inimile noastre!, a scris fosta prezentatoare pe pagina sa de Facebook.

Despre Simona Gherghe

Simona Gherghe s-a nascut pe data de 31octombrie 1977, la Iasi si este zodia Scorpion. A absolvit Facultatea de Litere, specializarea Franceza-Engleza, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Gherghe a debutat in jurnalism in cadrul Radio Iasi si apoi a inceput sa prezinte stirile pentru postul de televiziune TeleM.

Simona a fost remarcata de echipa Antena 1 Bucuresti si in anul 2000 a ajuns sa prezinte stirile ”Observatorul” de zi si ”Observatorul de weekend”, ca apoi in 2010 sa fie promovata ca moderator al emisiunilor ”Genialii” si ”Acces Direct”.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.