Cum va arata munca la birou dupa relaxarea restrictiilor: un program mai flexibil

Munca de birou va fi reluata dupa relaxarea restrictiilor, dar nu la fel ca pana acum. Se va lucra cateva zile pe saptamana, iar unii angajati ar putea sa lucreze remote. Companiile cauta in continuare solutii de distantare sociala.

Oamenii se pregatesc sa se intoarca la birou dupa relaxarea restrictiilor, dar stiu ca nimic nu va mai fi la fel ca pana la epidemie.

Companiile vor lua masuri de protectie pentru angajati. Odata ajuns la munca, angajatul fi supus unui control medical si se va asigura ca nu va fi in lift cu mai multi colegi.

„Daca vorbim strict spatial, probabil o densitate mai mica a numarului de oameni prezenti in birou. Un program mai flexibl, in sensul in care companiile care nici nu concepeau work from home, sunt mult mai deschise la subiectul asta”, a declarat Dan Zaharia, consultant imobiliar.

Publicitate

Companiile vor trebui sa suporte cheltuielile pentru echipamente de protectie si dezinfectarea spatiului.

Citeste si articolul :   Fapte interesante despre Bucuresti pe care probabil nu le stiati

„Va creste frecventa cu care se face curatenia in spatiile comune. Vor mai fi cheltuieli cu curatenii generale si cu inretinerea filtrelor de aer, foarte importante”, a mai precizat Dan Zaharia, consultant imobiliar.

Cel mai probabil, oamenii vor lucra cateva zile pe saptamana de acasa. Cei care au masina, e bine sa vina cu ea la munca. Daca nu – isi vor pune masca de protectie, manusile si va folosi transportul in comun. Conform Bloomberg, companiile cauta in continuare solutii pentru a tine oamenii departe unii de ceilalti, prin folosirea pasarelelor unidirectionale sau a noilor tehnologii de detectare a persoanelor care stau prea aproape.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.