Petrecere incendiara la malul marii. Cluburile de fite s-au reinventat

In contextul in care majoritatea business-urilor au fost afectate de epidemie, un club de fite si-a deschis din nou usile pentru clientii fideli. Evenimentul a avut un concept unic, fiind prima petrecere online care recreeaza atmosfera incendiara din club, in mediul virtual.

Un faimos club de la malul marii, care ar fi avut toate mesele rezervate pe vremea aceasta, a inventat un nou concept de party, care sa redea o parte din atmosfera incendiara de pe vremea dinaintea epidemiei generate de coronavirus.Fady Zaidan, partener in cadrul clubului de fite de la malul marii, spune ca acest eveniment a fost unul sold out, clientii fiind foarte incantati de noul concept de party.

„Am creat o lume virtuala a localului nostru. Cei care aveau mese deja rezervate, cu cateva luni inainte, au putut sa-si primeasca masa virtual, sa se intalneasca cu prietenii lor la aceasta masa. Si-au comandat deja foarte multi bauturile, si-au facut si acele roabe care ne reprezinta intr-un fel sau altul si s-a creat un hype extraordinar”, a spus Fady Zaidan.

Delia, Grasu XXL, Alina Eremia, Roxenne, Irina Rimes, Puya, Adi Sana, Marius Moga si DJ Ugen au fost artistii care au performat pe scena virtuala a clubului.NADD HU e influencer si face parte din echipa de organizare a evenimentului. Ea vorbeste cu entuziasm despre petrecerile din aceasta perioada pe care le astepta mai tare decat Craciunul, Revelionul sau alte sarbatori.

Publicitate

„Cand se termina izolarea, din punctul meu de vedere, o sa fie momentul in care se repornesc evenimentele si toate lucrurile cu care eram obisnuiti, mai ales ca in perioada asta am fi mers la foarte multe festivaluri”, a spus NADD HU.„Cred ca cel mai tare astept sa putem sa avem din nou ocazia sa fim toti prietenii impreuna si din nou in cluburi mari pentru ca de asta imi e cel mai dor – de agitatie, de oameni, de o voie buna generala”, a mai spus acesta.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.