Cum au incercat bucurestenii sa-i pacaleasca pe politisti de 1 mai. Ce au putut sa scrie in declaratie

In plina stare de urgenta, unii romani au dovedit inca o data ca respectarea regulilor nu este principalul lor atu.

Mai multi locuitori din Bucuresti au acum dosare penale dupa ce au falsificat adeverintele de munca.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a explicat, intr-o convorbire telefonica, despre noua metoda de incalcare a regulilor instituite de starea de urgenta.

Publicitate

“Numai in cursul zilei de vineri, au fost intorcmite 18 dosare penale privind falsul si uzul de fals sub semnatura privata. Unele persoane au inteles ca ar fi normal sa actioneze asa. Nu este normal pentru ca si falsul si uzul de fals sunt infractiuni si se pedepsesc. Pe parcursul verificarilor, politistii de la Brigada Rutiera au constatat ca, la momentul s-a prezentat adeverinta de angajat, s-a dovedit ca fie nu erau angajatii acelei societati, fie aveau raporturile suspendate”, a precizat purtatorul de cuvant.

Publicitate

Potrivit purtatorului de cuvant, Politia Romana poate verifica in acest moment unde lucreaza o anumita persoana, astfel ca orice de a fenta legea este descoperita.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.