Carmen Harra, o noua profetie despre Romania: “Voi romanii sunteti…

Carmen Hara face dezvaluiri despre viitorul Romaniei, in contextul actualei pandemii care a facut prapad la nivel global

„Trebuie ceva sa ni se intample ca sa ne trezeasca, ceva la nivel global, ca sa ne uneasca. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi sa facem un pas inainte, trebuie sa ne unim colectiv, o gandire unitara, pentru binele global.

O sa ajungem la o extrema, la o bariera, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rau de atat… Am ajuns la o cumpana. Nu vad un razboi cu arme de foc, cu bomba. Vom supravietui, dar vom trece printr-un soc cumplit, printr-o perioada de zbucium, vor fi pierderi de vieti. Voi, romanii, sunteti mai bine decat alte tari din Europa, mai putin afectati, sunteti protejati”, avertiza Carmen Harra intr-un interviu.

Publicitate

Prezicatoarea a facut noi predictii cu privire la iesirea romanilor din impas. „Stati linistiti! Lucrurile se vor solutiona si vom iesi si din aceasta situatie”, este mesajul transmis de prezicatoarea Carmen Harra, pentru prietenii din Romania.

Carmen Harra (nume real Doina Carmen Muresan; n. 25 martie 1955, Bistrita, Republica Populara Romana) este o cantareata de muzica usoara, pop-dance, latino si populara si scriitoare stabilita in Statele Unite ale Americii din anul 1983. A inceput sa cante de la 9 ani ), dar si-a inceput cariera la 16 ani sub numele Carmen Muresan. Intre anii 1979 si 1987 a facut parte din grupul muzical Trio Expres. In anul 2003[6], a debutat in SUA ca scriitoare sub numele Carmen Harra, cu lucrarea „Karma de fiecare zi”. Cartea a devenit bestseller, a fost tradusa in peste 20 de limbi, iar traducatorul primei editii in limba romana, in anul 2008, a fost actorul si muzicianul Ioan Gyuri Pascu.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.