Cine este Ioana Marcu, femeia care l-a facut tatic pe Ciprian Marica. Au doi copii impreuna

Ciprian Marica traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Ioana Marcu si au impreuna doi copii frumosi. Cu toate acestea, fostul atacant al nationalei Romaniei nu a renuntat la vechile obiceiuri. Ultima aventura a fos cu Ana Munteanu, nora lui Florin Muntean, fostul patron al societatii Transgaz.

Cine este Ioana Marcu

Multi dintre cei care il cunosc pe Marica s-au declarat uluiti de ceea ce a facut, avand in vedere ca are o relatie frumoasa.

Ioan Marcu este proaspat absolventa a Facultatii de Medicina si i-a daruit primul copil la inceputul lunii noiembrie 2016. La scurt timp Ioana Marcu a nascut pe cel de-al doilea baietel. Chiar daca are doua nasteri la activ, tanara arata absolut senzational.

Publicitate

Ioana si Marica

Desi aventura dintre Marica si Ana Munteanu s-a consumat in august 2019, totul a fost dezvaluit abia acum. Cei doi au fost prinsi in fapt de sotul Anei, intr-o camera de hotel din Cluj- Napoca.

Ce spunea Ciprian Marica despre cea care i-a darut cei doi copii:

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri.

Totul s-a petrecut natural între noi. Ioana a terminat anul acesta Facultatea de Medicină şi făcea practică la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Aşa ne-am cunoscut. Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva…

Având o anume vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relaţiei respective. Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu. Nu cred că un act schimbă datele problemei sau lucrurile.

Trăim foarte bine şi nu avem nicio problemă. Familia mea e în siguranţă şi aşa, nu trebuie să se simtă în siguranţă în spatele unui act. Eu nu cred în reguli. Atâta timp cât noi suntem bine aşa, nu înţeleg de ce un act ar trebui să schimbe lucrurile sau i-ar da o siguranţă în plus. Şi, repet, la noi în familie nu s-a discutat asta, nu s-a pus problema”, a spus fostul atacant.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.