Vesti noi despre Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu a avut arterele infundate si trebuie sa ia mai multe medicamente pentru a evita orice risc. Starea sa de sanatate este stabila. Indragitul artist a fost internat aproape doua saptamani in spital.

Dupa ce a fost externat, Benone Sinulescu a fost dus acasa.

„Este foarte bine, totul este spre bine, mi-a cantat la telefon, are aceeasi voce cristalina. Totul este spre bine, este acasa, linistit, se plimba, se misca. Totul spre bine si ma bucura tare mult.

Ne-am rugat cu totii, iar energia aceasta puternica l-au ajutat tare mult”, a declarat Nicolae Datcu, un prieten propiat al artistului, scrie antenastars.ro

Benone Sinulescu a fost internat la Spitalul Judetean Arad

Publicitate

Indragitul cantaret de muzica populara, in varsta de 84 ani, a lesinat pe 8 iulie, in casa pe care o are la tara. Artistul a fost internat la Spitalul Judetean Arad. Sotia cantaretului a declarat ca starea de sanatate a lui este una foarte buna. Aceasta le-a interzis medicilor sa ofere informatii despre starea de sanatate a sotului sau.

Ce declara atunci sotia lui Benone Sinulescu ?

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Citeste si articolul :   Gianina din „Las Fierbinti” este total diferita fata de personajul interpretat. Cum arata, de fapt, iubitul ei in viata reala.

Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.

Totusi, situatia impune cateva precizari:

In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata.

In ziua de sambata, starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.

In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe “Nea Beni”, scria sotia artistului.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.