Horoscop 29 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de surprize mari dupa amiaza

Horoscop 29 aprilie, prezentat de Neti Sandu. Celebrul astrolog ne spune ce ne-au pregatit astrele pentru astazi

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 BERBEC

O sa lucrati intr-o echipa cu care-o sa aveti rezultate de top pentru c-o sa va-ntelegeti si-o sa fie atmosfera mai degajata. O sa recuperati niste bani si-o sa fiti mai degajati din punct de vedere financiar, c-o sa puteti plati o factura, doua, sa nu aveti restante.

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 TAUR

Publicitate

Poate luati ceva util pentru casa, amenajati ceva prin curte, construiti un foisor, un atelier, un garaj. Se observa un program incarcat si o sa va implicati in diferite activitati legate si de serviciu si de scoala, poate trebuie sa-i ghidati pe copii ca sa incheie o situatie, anul scolar.

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 GEMENI

Poate-o sa primiti cate ceva cadou, daca tot nu s-a putut de Paste si o sa va bucurati de gesturile celor apropiati. O sa luati niste bani si poate va cumparati si voua cate ceva ca sa dati refresh infatisarii, va tundeti, va coafati, ca sa va creati o stare de iesit din casa.

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 RAC
Se poate sa faceti comanda online de lucruri care va sunt absolut necesare, pentru ca pe fleacuri, maruntisuri nu mai dati banii. Or sa vina niste bani care sa v-ajute sa va cumparati ce v-ati propus, mai degraba pentru ai vostri, decat pentru voi si o sa-i faceti fericiti pe cei dragi.

Citeste si articolul :   Fecioara : Horoscop pentru ianuarie 2021

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 LEU

O sa va fie apreciata munca si dac-o sa luati la timp banii o sa fie perfect pentru voi si ai vostri sa acoperiti cheltuielile. Poate-o sa va fie mai usor sa va asortati la treaba cu partenerii de afaceri, sa duceti proiectul la bun sfarsit sa va puteti lua banii.

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 FECIOARA

Poate faceti rezervare la tren, sa va duceti in alt oras dac-o sa fie voie sau trimiteti prin posta ce e de transportat. Poate sunteti asteptati deja intr-o zona indepartata ca sa lucrati, sau ca sa va revedeti familia, niste rude, poate e nevoie de prezenta voastra acolo.

Publicitate

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 BALANTA

Poate-o sa apelati la un notar, un avocat sa va sfatuiasca intr-o chestiune care are tangenta cu averea, proprietatile. O sa mai adunati din banii pe care trebuia sa-i primiti mai demult si va reorganizati pe-acasa, va pregatiti de sezonul estival in curte, pe terasa, ca sa-i multumiti, in special, pe copii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 septembrie 2022. Zi plina de evenimente pentru mai multe zodii

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 SCORPION

E cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa spuneti si voi in ce conditii, pentru ca poate-ati mai incercat si n-a mers. O sa negociati cu niste parteneri de afaceri, e ceva de facut si o sa puteti imparti echitabil treaba, sa atingeti succesul la care sperati si sa va luati banii.

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 SAGETATOR

Se creaza o situatie si-o sa puteti fi alaturi de familie, poate va faceti o casa impreuna, va mutati la parinti, la socri. Voi va reinventati, asa cum o faceti periodic si o sa va adaptati la un nou stil de lucru, poate o fi o tehnica avansata, numai buna pentru voi.

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 CAPRICORN

O sa faceti ceva cu banii din cont, poate-ati gasit in ce sa-i investiti si o sa-i fructificati – vi s-a dezvoltat un fler in afaceri. Voua vi se deschide o noua posibilitate de a explora un domeniu care sa v-aduca satisfactii si sa atingeti un alt nivel de competenta, sa deveniti manageri.

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 VARSATOR

Poate-ncepeti niste cursuri, dati examene, sau va-nscrieti si platiti si o taxa – dar pe net or fi. O sa faceti comanda pe net de materiale pentru constructie, renovare, sa reparati cate ceva, sa instalati diverse si o sa puneti mana la treaba, ca n-are cine sa v-ajute.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 iulie 2023. Este timpul pentru noi inceputuri

HOROSCOP 29 APRILIE 2020 PESTI

Poate primiti ajutor de la niste rude, vi se trimit alimente, alt gen de produse de care chiar aveti nevoie. Va conectati la o retea care sa cultive punctul vostru de vedere, poate postati ceva de mare interes si deveniti o voce, un model – e un accent pe sfera comunicarii.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.