Din pacate, o noua veste trista. Inca un medic roman a pierdut lupta cu noul virus. Anuntul a fost facut de primarul orasului

Un alt medic roman a decedat dupa ce a fost infectat cu noul virus. Din informatiile initiale, este vorba despre un medic in varsta de 70 de ani care a lucrat in colaborare la sectia de medicina interna la Spitalul Municipal Brad.

Primarul de la Brad a postat pe Facebook un mesaj in care anunta aceasta veste nefericita:

“O VESTE TRISTA PENTRU COMUNITATEA NOASTRA BRADEANA

🏴 Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, dupa o lunga suferinta la sectia ATI de la un spital clujean, a pierdut in seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necrutatorul COVID-19.
A fost un om deosebit si un profesionist desavarsit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii!
BUNUL DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN PACE!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Una din 9 persoane infectate cu noul coronavirus este cadru medical, conform datelor INSP. Peste 73% din cei care au murit aveau peste 60 de ani. 64,4% dintre decese a fost la barbati.

Citeste si articolul :   Cum a reactionat Diana Sosoaca dupa ce a aflat ca i se verifica adeverinta la Senat.

Si Mariana Andrioaie, o doctorita de 68 de ani din Botosani a pierdut lupta cu COVID 19. Este al doilea medic din Romania. Femeia a fost testata prima data pe 24 martie dar rezultatul a fost negativ. Pe 19 aprilie a fost internata in sectia de Boli Infectioase din Botosani iar la a doua testare rezultatul a aratat ca era ifnectata cu noul coronavirus. Pe 24 aprilie doctorita a fost transferata la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi unde s-a si stins din viata.

Primul deces din cauza COVID 19 din randul personalului medical a fost o asistenta medicala, care lucra la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, la sectia de Anestezie Terapie Intensiva. Nina Dumbrava revenise in data de 13 martie si a fost confirmata cu COVID 19 sase zile mai tarziu. Femeia avea „conditii medicale pre-existente (obezitate morbida) si suferise bronho-pneumonii repetate in ultimele 12 luni“. Ea a incetat din viata pe 2 aprilie.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.