Medici romani pleaca in Moldova sa lupte impotriva Covid-19

O echipa de medici romani va merge in Moldova pentru a lupta impotriva noului coronavirus. Romania ii va ajuta pe moldoveni si cu echipamente de protectie si medicamente.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca in Republica Moldova situatia este complicata si Romania, „care se considera un partener extrem de important – credem noi ca cel mai important al Republicii Moldova” – va pregati si va implementa in cateva zile doua masuri importante.

Astfel, o echipa de medici si personal medical se va deplasa in Republica Moldova, pentru a ajuta spitalele de acolo, pentru a ajuta personalul medical si medicii de acolo sa faca fata mai bine acestei epidemii.

O a doua actiune va consta in trimiterea de masti, materiale sanitare, materiale de protectie, ba chiar medicamente din rezerva noastra, in Republica Moldova, pentru a ajuta cetatenii de acolo sa treaca mai usor peste aceasta epidemie.

Publicitate

In Moldova au fost inregistrate 3408 de cazuri de covid-19, iar bilantul mortilor a ajuns la 101

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.