Calendarul examenelor de la Evaluarea Nationala si Bacalaureat a fost modificat

Calendarul examenelor la Evaluarea Nationala si Bacalaureat a fost modificat si va fi afisat public. Astfel, elevii claselor a opta si a XII-a vor reveni la scoala, optional, pe data de 2 iunie, iar examenele vor avea loc cu maxim 10 elevi intr-o sala de clasa.

Elevii claselor a opta si a XII-a vor reveni la scoala pe data de 2 iunie, timp de doua saptamani pentru a face ore recapitulative, potrivit anutului facut, luni, de presedintele Klaus Iohannis.

Pentru toti elevii, anul scolar se va incheia pe 12 iunie, iar din septembrie, scolarii vor reveni la clase in noul an 2020-2021.

Elevii care sustin Evaluarea Nationala si Bacalaureatul vor avea la dispozitie un calendar nou ce va fi afisat, in aceasta saptamana, pe edu.ro, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, pentru MEDIAFAX.

Publicitate

Bacalaureatul si Evaluarea Nationala se vor sustine in functie de noua programa. Evaluarea Nationala ar putea incepe in data de 15 iunie, iar Bacalaureatul pe 22 iunie cu probele scrise.

Citeste si articolul :   Vladuta Lupau se muta in casa noua. Cum va arata vila la care au visat cantareata si sotul ei

Ministerul va comunica modalitatea de sustinere, dar si calendarele pe site-ul ministerului.

In salile de clasa si de examinare vor fi maximum 10 elevi.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.