Romanul care a salvat in Anglia doua vieti s-a oferit voluntar pentru testarea cu vaccinul anti-covid-19. Prima declaratie

Romanul Cristian Dumitrescu a devenit un erou in Anglia dupa ce a salvat viata a doua persoane. Acum el s-a oferit voluntar in mai multe programe de testare pentru obtinerea unui tratament impotriva Covid-19.

Barbatul a spus ca a fost fericit sa participe la test. Motivul acestui lucru a fost sa-si ajute familia si prietenii, deoarece cineva trebuia sa testeze vaccinul pentru coronavirus.

“Dragi prieteni, sunt oarecum bucuros ca am primit aprobarea sa fiu testat, maine am programare. Asa am ales eu, asa vreau eu si eu cred ca o fac pentru familia mea, pentru tara mea, orasul meu, prietenii mei si daca am ales sa raman aici, ajut cu ce pot si eu. Cineva trebuie sa incerce, vaccinul trebuie testat pe cineva, nu? Am optat pentru doua programe.

Daca esti infectat cu Covid-19 vor sa testeze un vaccin, sau daca nu esti te infecteaza ei si testeaza un vaccin. Nu mi-a fost frica absolut deloc, nu mi-a fost frica nici atunci cand am intrat in casa aia care ardea. Dar ma intreb, oare cat va mai dura nebunia asta? Nu va faceti griji pentru mine, stati linistiti. Stiu ca am un corp puternic si cred ca voi reusi”, a spus Cristi Dumitrescu potrivit Observator.tv

Publicitate

Cristian Dumitrescu a devenit erou, dupa ce a reusit sa salveze in Angalia viata unei persoane care a vrut sa se arunce de pe un pod. La ceva timp a scos din flacari o alta persoana ce era in pericol sa arda de vie.

Romanul  s-a oferit voluntar la ajutatul persoanelor fara posibilitati, inainte de a se inscrie in programul de testare pentru vaccinul anti-coronavirus. El a dus de mancare celor aflati in izolare sau in caratina, sau i-a ajutat cu diverse treburi.

“Am vazut cum romanii din Spania, Italia, Anglia, au plecat in Romania si din pacate foarte multi si-au infectat familiile, nestiind ca au Covid-19 si ati vazut ce s-a intamplat. Plus ca eu cred ca am ajutat si sistemul sanitar din Romania, cand am ales sa raman aici. Lumea Inca nu intelege, apar tot felul de stiri fake, cum ca nu exista coronavirus, cu 5G, lumea probabil din lipsa de ocupatie incepe sa debiteze prostii. Cei care nu cred ar trebui sa ia un halat pe ei, o masca si sa mearga in spital la Suceava, la Botosani, ca sa intelegeti ce se intampla”, a mai spus Cristian Dumitrescu.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.