Inconstienta maxima in Dolj: 62 de persoane care petreceau la o logodna, amendate de politisti

MEDIAFAX – Politistii au amendat, sambata, 62 de persoane care participau la o petrecere de logodna intr-o curte din Craiova. La interventie au participat mascati si militari. Valoarea amenzilor aplicate depaseste 130.000 de lei.

Zeci de persoane de etnie roma au petrecut, sambata, intr-o curte din Craiova. Potrivit unor surse locale, oamenii participau o logodna.

Petrecaretii au fost vazuti de o patrula a Politiei Craiova. Oamenii legii si-au chemat in ajutor si alti colegi. Zeci de mascati, jandarmi si militari au sosit la fata locului. Petrecaretii au fost amendati pentru ca au incalcat ordonantele militare, apoi au fost dispersati.

„La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie din cadrul Politiei Municipiului Craiova, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj si GMJ Craiova, precum si militari. (…) In total, politistii au legitimat 62 de persoane, carora le-au fost aplicate 112 sanctiuni contraventionale, toate pentru incalcarea prevederilor ordonantelor militare”, a declarant Cosmin Gradinaru, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

Citeste si articolul :   Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora: Ce scoli nu-si deschid portile de luni

Valoarea sanctiunilor aplicate este de 131.000 de lei. Potrivit reprezentantilor Politiei Dolj, persoanele care locuiau in zona respectiva au primit amenzi si pentru ca nu aveau declaratii pe proprie raspundere.

Autor