Inca trei persoane de la caminul de batrani din Galati au decedat. Bilantul a ajuns la 26 de decese

Inca trei persoane de la caminul de batrani din Galati au decedat, bilantul deceselor ajungand la 26. Este vorba de doua femei de 81 si 85 de ani si de un barbat de 87 de ani.

Autoritatile au anuntat ca alti trei batrani de la caminul privat din Galati au murit in ultimele 24 de ore, ducand bilantul la 26 de decese. Victimele sunt doua femei de 81 si 85 de ani si un barbat de 87 de ani, care erau internate la diferite spitale din Galati.

Acestea sufereau de mai multe boli.

Autoritatile judetene au anuntat ca alte peste 60 de persoane din caminul de batrani primesc tratament in diferite spitale din Galati.

Publicitate

Virusul a facut o victima si in nordul judetului Galati. Un barbat de 54 ani care a fost internat la Spitalul din Tecuci a murit vineri. El suferea de diabet si obezitate si a fost transferat la Spitalul Judetean din Galati.

Citeste si articolul :   Bilant provizoriu coronavirus: 16.760 cazuri noi si 65 de decese, in ultimele 24 de ore

De la debutul epidemiei, 37 de galateni si-au pierdut viata din cauza complicatiilor aparute dupa ce s-au infectat cu COVID-19.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.