Un tanar baut si fara permis a accidentat masina politiei in timp ce era urmarit, in Maramures

Un tanar de 24 de ani din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, a fost arestat preventiv, dupa ce a condus baut si fara permis si a accidentat masina politiei in timp ce era urmarit.

Potrivit IPJ Maramures, tanarul de 24 de ani este acuzat de mai multe infractiuni rutiere.

Acesta se afla vineri seara la volanul unei masini si a refuzat sa opreasca la semnalele unui echipaj de politie din Sighetu Marmatiei. „Intrucat persoana de la volan si-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmarirea sa. Conducatorul auto a accelerat si a acrosat autoutilitara politiei precum si un alt autovehicul parcat regulamentar”, a transmis Politia Maramures.

Tanarul a abandonat apoi masina si a fugit pe jos, insa a fost prins, imobilizat si dus la sediul politiei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind de 0,59 mg/l alcool pur in aer expirat. De asemenea, politistii au constatat ca nu are permis de conducere.

Publicitate

Acesta a fost retinut initial pentru 24 de ore, iar sambata Parchetul de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei a dispus arestarea preventiva.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.