Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un ar fi in stare extrem de grava, conform unor surse citate de presa nipona

(MEDIAFAX) – Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, este in stare extrem de grava dupa o interventie chirurgicala cardiaca, afirma surse citate de presa japoneza, dar informatia nu poate fi confirmata din alte surse.

Conform unor surse citate de publicatia nipona Shukan Gendai, Kim Jong-Un, in varsta de 36 de ani, este in “stare vegetativa”.

Informatia nu poate fi confirmata din alte surse.

China a trimis o echipa de experti medicali in Coreea de Nord, pentru a-l consulta pe Kim Jong-Un, pe fondul unor informatii neconfirmate despre starea de sanatate a liderului nord-coreean.

Surse citate de CNN au declarat ca serviciile secrete americane monitorizeaza informatiile despre starea de sanatate a lui Kim Jong-Un. Conform surselor citate, exista informatii ca liderul nord-coreen, in varsta de 36 de ani, ar fi in stare grava dupa o interventie chirurgicala cardica.

Mai multe surse chineze citate de diferite publicatii din Marea Britanie si SUA afirma ca liderul Nord Coreean Kim Jong Un ar fi decedat sambata seara.

Citeste si articolul :   Coronavirus. 729 cazuri noi si 72 de decese

Informatiile nu au fost confirmate de o autoritate. Datele cu privire la starea de sanatate a liderului nord coreean au fost tinute secret de regimul inchis.

Autor