Ioana Tufaru e disperata ca nu are masti de protectie impotriva coronavirusului, dupa anuntul lui Klaus Iohannis ca acestea devin obligatorii!

Ioana Tufaru e disperata ca nu are masti de protectie, care vor deveni obligatorii de pe 15 mai, dupa ce se va incheia starea de urgenta, in spatiile inchise si in transportul in comun, dupa cum a anuntat recent presedintele Klaus Iohannis. Mastile se gasesc cu greu in farmacii si pot fi comandate online, la preturi destul de mari.

In acest context, multi oameni si fac in casa masti, din materiale textile. Printre acestia se numara si actrita Ileana Olteanu, partenera de viata a actorului Dan Puric, care s-a apucat sa lucreze la masina de cusut, pentru ca are timp liber pana la reluarea activitatii artistice.

Ioana Tufaru e disperata ca nu are masti de protectie. Vrea sa cumpere de la actrita Ileana Olteanu

„M-am apucat de confectionat masti! In farmacii nu am gasit….Masti albe din bumbac, etno, fashion, personalizate pentru copii… Aveam masina de cusut, asa ca am pus si copiii la treaba si le place foarte mult! Handmade work!”, a postat Ileana Olteanu pe pagina de Facebook.

Citeste si articolul :   Ea este femeia care il insoteste pe presedintele Romaniei peste tot. Cat castiga

„Eu m-am scos. Ma reprofilez…Am si diploma de bucatar si pot sa ma mut si la croitorie”, a mai postat Ileana Olteanu, care e actrita la Teatrul National Buucresti. Ioana Tufaru, care e prietena cu Ileana, a abordat-o pe facebook: „As avea si eu nevoie! Le vinzi? Cumpar….”. „Inca nu vand”, a raspuns Ileana. “Cand vinzi sa ma anunti si pe mine,te rog! Vorbesc serios!”, i-a transmis Ioana Tufaru, potrivit wowbiz.ro

Autor