Indragitul cantaret de muzica populara, Nelu Balasoiu, a fost inmormantat intr-un mod ridicol. Cum a fost condus pe ultimul drum

Nelu Balasoiu a decedat la varsta de 71 de ani ca urmare a unui accident vascular. Indragitul interpret a fost condus pe ultimul drum joi, 23 aprilie, chiar in ziua de Sf. Gheorghe.

In urma accidentuli vascular, acesta a intrat, in coma, dar din pacate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Publicitate

Fiul sau a posta un mesaj pe pagina sa de Facebook:

“Tata a incetat din viata. Acum este impreuna cu mama din nou. Va multumesc tuturor ca v-ati rugat pentru el. Va rog din suflet sa imi respectati intimitatea si sa imi dati voie sa pregatesc toate aspectele necesare inmormantarii.”

Publicitate

Pentru ca ne aflam intr-un context nefavorabil provocat de pandemia de coronavirus, pe ultimul drum, artistul a fost condus doar de 8 persoane, cele mai apropiate, conform noilor reguli decretate in starea de urgenta. Toti cei care care l-au iubit nu au putut sa-i fie alaturi pe ultimul drum.

Citeste si articolul :   Ce spune Raed Arafat despre carantinarea Capitalei

”Din pacate nu au fost foarte multi azi, deoarece nu aveau cum pentru ca ordonantele militare nu le dau voie oamenilor sa iasa din casa fara justificare, nici eu n am fost deoarece nu aveam voie”, a spus Silvana Riciu.

Nelu Balasoiu a fost unul dintre cei mai iubiti artisti de folclor, din anii dinainte de 89, si facea pereche si pe scena, si in viata reala, cu solista Maria Cornescu.

Melodiile care l-au consacrat “Lelita cu flori pe conci”, “Mandruta cu ochii verzi”, “Mandra mea din deal de sura”, “Dragostea-i un lucru mare” sau ”Pentru maicuta batrana”.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.