Haos la malul marii. Zeci de oameni s-au imbulzit pentru apa sfintita, la biserica. Ce s-a intamplat cu preotul

Toata scena s-a intamplat la Navodari, unde un grup de credinciosi s-au imbulzit sa puna mana pe o sticla cu apa sfintita.

Biserica  respectiva poarta hramul Bunei Vestiri, dar ceea ce s-a intamplat nu este deloc de bun augur.

Zeci de credinciosi, majoritatea in varsta care se intorceau de la piata a-au aglomerat pentru a lua apa sfintita. Preotul a recunoscut ca a lasat usa deschisa in timpul slujbei si nu a oprit multimea.

Iata ce spune Eugen Tanasescu, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului:

Publicitate

”Intelegem insa dorinta credinciosilor sa vina sa ia apa sfintita, pentru ca astazi este o mare sarbatoare. Ei pot veni fie individual la biserica, intre slujbe, pentru a procura aceasta apa, fie voluntarii bisericii merg pe la casele fiecaruia cu aceasta apa sfintita”.

Bunatatea preotului il va costa 2000 de lei, amenda pentru incalcarea ordonantelor militare in vigoare.

IPS Teodosie a fost la slujba alaturi de preoti si dascali, toti fara sa poarte masca.

Citeste si articolul :   Klaus Iohannis a promulgat legea pentru prelungirea mandatelor alesilor locali

Ce spune Andreea Iliescu, purtator de cuvant IPJ Constanta:

”Au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca in fata unei biserici s-ar afla un grup de persoane. Deplasati la fata locului, colegii mei le-au pus in vedere oamenilor prezenti faptul ca incalca prevederile ordonantelor militare, astfel ca multimea a fost dispersata”.

La Manastirea Dervent, IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a tinut slujba de Izvorul Tamaduirii. Nici el, nici preotii si nici dascalii nu au purtat masca. Nici vorba de distantarea sociala.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.