Alegerile generale vor fi in 5 decembrie, cele locale la sfarsit de septembrie

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, joi, la „Marius Tuca Show”, ca alegerile generale vor fi organizate in 5 decembrie, iar cele locale la sfarsit de septembrie sau inceput de octombrie.

Prim-vicepresedintele PNL si europarlamentarul Rares Bogdan a anuntat, joi, la „Marius Tuca Show”, data la care vor fi organizate alegerile.

„Alegerile vor fi in 5 decembrie, alegeri generale, iar alegeri locale, incercam sa organizam la sfarsit de septembrie inceput de octombrie”, a spus Rares Bogdan.

Intrebat daca mai este interesat sa candideze la Primaria Capitalei, liderul PNL a spus ca ramane europarlamentar.

„Nu sunt interesat de o cariera in administratie in Primaria Capitalei, nu vreau sa candidez. Eu raman europarlamentar, raman in zona politic”, a declarat Bogdan.

Acesta crede ca Romania, condusa de Guvernul PNL, s-a descurcat „mai bine decat se spera” in ceea ce priveste gestionarea crizei generate de coronavirus.

„PNL, dupa un an fabulos, 2019, dupa castigarea alegerilor prezidentiale, a venit perioada guvernarii, negociind cu 8 grupuri politice am investit un guvern. Au inceput primele masuri guvernamentale, iar la inceput de martie pandemia COVID-19 a lovit in plin Romania. Din punct de vedere al crizei medicale, cred ca Romania s-a descurcat mai bine decat se spera”, a mai spus prim-vicepresedintele PNL.

Citeste si articolul :   Taiwan, victorie impotriva noului virus! Cel mai mare mars din lume din acest an.

Acesta este convis ca Guvernul si presedintele vor anunta masuri concrete de relansare a economica: „E cel mai pregatit dintre presedintii ultimilor 30 de ani, a gestionat un oral care s-a dezvoltat fantastic, Sibiul, nu va face greseli, nu va lua decizii pe care sa le intorca ulterior”.