Firea, dupa demiterea lui Streinu-Cercel

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca demiterea lui Adrian Streinu-Cercel din Comisia anti-COVID a Ministerului Sanatatii este o razbunare care „nu va inventa vaccinul” si nici nu va limita raspandirea virusului. „Suntem normali (la cap)? Nu putem ingropa securea razboiului politic”.

Primarul General al Capitalei considera ca profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis pe nedrept si ca nu a gresit cu nimic.

„Prin razbunare nu se va inventa vaccinul anti-COVID. Si nici nu se va limita raspandirea virusului. Intr-o vreme in care toti specialistii trebuie sa fie ascultati si sustinuti (nu avem asa multi!), ne rafuim cu ei si ii ducem in malaxorul politic. Suntem normali (la cap)? Nu putem ingropa securea razboiului politic dement macar cat sufera toata tara, toata planeta?”, spune Gabriela Firea.

Firea este de parere ca seful Institutului National „Matei Bals” nu a gresit.

Publicitate

„Si, in fond, cu ce a gresit? S-a dovedit a fi o minciuna confectionata cea despre carantinarea tuturor persoanelor de peste 65 de ani la hotel. Documentul din februarie se referea la seniorii care nu au familie si prieteni care sa-i aprovizioneze cu medicamente si alimente. Iar in privinta proiectului privind testarea pe scara larga a cetatenilor, unde e vina? Toate tarile aplica, deja, astfel de solutii medicale. Sunt utile, necesare, chiar vitale. As fi iesit in apararea oricarui medic nedreptatit. Sunt curioasa citi vor reactiona la aceasta situatie fara nicio logica”, mai spune Firea.

Citeste si articolul :   Ministrul Educatiei, anunt de ultim moment despre inceperea noului an scolar

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sanatatii, dupa ce in presa a aparut planul care prevederea izolarea timp de mai multe saptamani a persoanelor varstnice, a anuntat ministrul Nelu Tataru.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.