Cand se redeschid scolile in Romania. Anuntul ministrului Sanatatii.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anticipeaza ca scolile s-ar putea redeschide la sfarsitul lunii mai sau inceputul lunii iunie, el urmand sa aiba o discutie miercuri cu ministrul Educatiei. Si premierul Ludovic Orban a intarit ca nu s-a luat nicio clipa in calcul inghetarea anului scolar.

De asemenea, Tataru a declarat ca relaxarea masurilor ar putea incepe dupa 15 mai.

Publicitate

”O relaxare nu o poti da in totalitate si pe tot teritoriul. Trebuie sa o faci gradual si trebuie sa o faci si in functie de focarele in evolutie! Perspectiva este 15 mai”, a declarat Nelu Tatarul pentru Antena 3.

La intrebarea realizatorului Mihai Gadea despre reinceperea scolilor, Nelu Tataru a declarat ca acest lucru ar putea avea loc la sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie.

Publicitate

”Trebuie sa avem foarte mare grija la tot ce inseamna copii, la tot ce inseamna circuitul copiilor, daca vom face mai multe schimburi, daca vor fi mai putine ore, daca vom avea acele biocide, daca vom avea si mascute. Dar sunt protocoale pe care le stabilim si le vom avea la acel moment!”, a adaugat ministrul.

Citeste si articolul :   Ce nu s-a spus pana acum. Adevarul din spatele despartirii lui Razvan Simion de Lidia Buble. Cine i-a despartit, de fapt

Tataru a adaugat ca, daca totul evolueaza bine, inclusiv restaurantele si hotelurile se vor putea deschide dupa data de 15 mai.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.