Mesajul postat de Roxana Vancea dupa ce prietena ei si-a fi luat viata. Vedeta a lamurit totul

Elena Popa, care era buna prietena cu Roxana Vancea, a decedat zilele trecute. Vestea s-a raspandit imediat in mediul online.

Potrivit surselor, tanara si-ar fi luat viata. In urma anuntului, informatiile par sa fie cotradictorii.  In timp ce unii jurnalisti afirma ca fosta antrenoare de fitness se mutase in Spania, altii spun ca ea locuia in Italia.

Dupa ce Elena Popa a decedat, a aparut informatia ca fusese prezentata in presa in urma cu mai multi ani ca fiind iubita Roxanei Vancea.

„Imi plac si femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai speciala. Doar ea”, spunea in anul 2015, Roxana Vancea.

Publicitate

Dupa decesul Elenei Popa, Roxana Vancea a rabufnit, afirmand ca Elena Popa nu a fost niciodata iubita ei si ca totul a fost doar o strategie.

„N-a murit iubita lu’ Vancea, a murit o fata tanara si frumoasa, un om bun, o prietena buna, care a acceptat la un moment dat sa joace rolul iubitei lu’ Vancea. Pentru ca Vancea nu mai putea nici sa se salute pe strada cu un barbat, ca imediat o si combinau prin articole. A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici macar drumul spre groapa nu ii e lasat liber. Odihneste-te in pace, prietena draga”, a fost mesajul postat de Roxana Vancea pe Instagram.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.