Roxana Vancea, in doliu! Tragedie in showbiz-ul romanesc. A fost gasita fara suflare.

S-a stins prietena Roxanei Vancea. Din spusele celor apropiati, Elena Popa si-ar fi pus capat zilelor. Prietenii inca nu-si revin de cand au aflat vestea trista.

Din ultimul mesaj postat, se pare ca tanara avea probleme

S-a stins prietena Roxanei Vancea

”Inca nu imi vine sa cred, parca nu imi ajungea cat am plans in ultimele saptamani si cat sufar 😭😭😭😓🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤Drum lin printre ingeri , ingerule Princess. 👸🏻Champ 🏆🥇🎖🖤😓
R.I.P Elena Popa”, a scris prietena Elenei.

Publicitate

Ultimul mesaj postat de Elena Popa

Ultimul mesaj postat de Elena i-a bulversat pe prieteni. Sambata, tanara, a scris ca se afiseaza asa cum vrea ea pe retelele de socializare, ceea ce inseamna ca anumite persoane ar fi tras-o la raspundere. In momentul de fata, nu se cunosc mai multe detalii despre decesul Elenei Popa.

”Afisezi ce doresti pe fb sau insta, dar vorbeste putin ca faci praf cand nu stii de la ce adresa chemi taxiul dimineata! No hate!It all about love!;)”, a scris Elena Popa pe Facebook.

Mesajele au inceput sa apara imediat.

”Imi pare nespus de rau pentru sufletul tau si al copilului care nu a fost sa fie, am avut niste banuieli , am simtit, imi pare rau ca nu am insistat sa incerc sa te salvez”, ”Dumnezeu sa te ierte… ai dus multe lupte in sufletul tau… sper sa iti gasesti linistea acolo unde ai ales sa pleci!”,

”Mult, mult prea devreme. Doar D zeu stie ce era in sufletul tau! Drum lin!”, Cand viata te strapunge si esti slab fara nicio putere ai cele mai rele ganduri, raul te domina si te duce pe cai gresite, tu draga mea prietena ai fost atat de puternica… iar in cele mai slabe momente ale tale ai cedat…..

Ma rog pentru tine ca Dumnezeu sa te primeasca in casa lui si daca in viata asta nu ai avut parte de fericirea si iubirea pe care ti ai dorit-o acolo iti doresc sa iti gasesti linistea si sa te odihnesti in pace! Dumnezeu sa te ierte!”, sunt cateva dintre comentariile si mesajele de condoleante.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.