Tanar din Braila, live pe Facebook cu 200 de km/h, fara permis: ‘Voi stati inchisi in casa, terminatilor’

Un tanar din Braila, recent intors din Anglia, a facut live pe Facebook in timp ce conducea cu 200 de km/h pe sosea, fara a avea permis sau declaratie pe propria raspundere pentru a iesi din casa.

Din nefericire pentru el, politistii din Braila l-au surprins in timp ce conducea cu peste 200 de km/h si l-au tras pe dreapta.

Publicitate

Inainte de a transmite live pe Facebook si a le arata prietenilor cata ‘smecherie’ a invatat in Anglia, tanarul, originar din Ialomita, s-a filmat, impreuna cu doi prieteni, la restaurantul McDonald’s din Braila, acolo unde si-a cumparat o inghetata ‘de foame’.

Politistii l-au oprit pe raza localitatii Valea Canepii si au descoperit ca tanarul de 23 de ani nu avea permis de conducere, motiv pentru care i-au intocmit un dosar penal.

Publicitate

Mai mult, nici soferul si nici cei doi prieteni ai sai nu aveau declaratii pe propria raspundere, astfel ca au fost amendati cu cate 2.000 de lei fiecare.

Citeste si articolul :   Cum s-a stins, de fapt, tatal Madalinei Manole. Marian Manole, dezvaluiri dureroase despre ultimele clipe ale lui Ion Manole

In plus, soferul a primit o alta amenda de 3.290 de lei pentru live-ul de pe Facebook, pentru expresiile jignitoare si pentru ca nu purta centura de siguranta, noteaza Antena3.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.