Turcia are cele mai multe cazuri de coronavirus in afara Europei si SUA

Cazurile confirmate de coronavirus din Turcia au crescut la 86.306, a declarat duminica ministrul Sanatatii, Fahrettin Koca, cel mai mare numar din orice tara din afara Europei sau a Statelor Unite, potrivit Reuters.

O crestere de 3.977 de cazuri in ultimele 24 de ore a ridicat coeficientul Turciei deasupra Chinei, unde a aparut pentru prima data noul coronavirus.

Koca a spus ca 127 de alte persoane au murit, ceea ce a ridicat numarul deceelor la 2.017. In prezent, 11.976 de persoane s-au recuperat, iar numarul de teste efectuate in ultimele 24 de ore a ajuns la 35.344, a spus ministrul.

Turcia a raportat primul sau pacient cu coronavirus pe 10 martie, numarul de cazuri confirmate crescand brusc de atunci. Acum are al saptelea cel mai mare numar de cazuri din lume. Pana acum a testat peste 634.000 de oameni.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.