Toata lumea vorbeste despre asta! Gestul facut de o tanara politista din Iasi!

Desi intreaga lume se afla intr-o perioada dificila datorita pandemiei de coronavirus, exista inca unele persoane care se gandesc la cei din jurul lor. Un exemplu este tanara politista din comuna Barnova, judetul Iasi, care a facut un gest extraordinar pentru un batranel neajutorat.

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a fost facut public gestul umanitar al politistei:

– De ce nu vreti sa mergeti la un azil? Nu mai aveti pe nimeni. Poate acolo o sa va fie mai usor!

– Nu merg, tata, nicaieri. Vreau sa mor in patul meu, a spus batranul, privind-o cu lacrimi in ochi pe fata din fata lui.

Publicitate

Aceste cuvinte au marcat-o pe Cosmina, o tanara politista din comuna Barnova.

Asa ca, impreuna cu sotul ei, au hotarat sa faca ceva pentru el.

Acum doua zile, dupa ce a iesit din serviciu, au mers impreuna la cumparaturi, apoi la casa batranului.

– Buna ziua! Am venit cu sotul meu. V-am cumparat ceva alimente pentru masa de Paste.
– Sarut mana! Nici nu stiti ce bucurie simt, a raspuns batranul, mi-e tare greu singur!

Citeste si articolul :   Adriana Iliescu si-a facut deja testamentul. Ce se va intampla cu Eliza

– Le asez eu in bucatarie. Aici aveti o cafea, beti acum cat e calda! Intre timp, daca nu v-ar deranja, am vrea sa facem si un pic de curatenie, ca asa se cade de sarbatori, sa fie casa improspatata!
Acel “un pic” s-a transformat in cateva ore, dar la sfarsit in casa era curat si ordine desavarsita.
Batranul, care cu greu se putea deplasa, i-a privit in tot acest timp cu drag, tinand in permanenta paharul cu cafea in mana.

– Gata! Am terminat, a spus Cosmina.

In ochii batranului se vedeau lacrimi.

– Va multumesc frumos, taica! Ce ati facut voi astazi pentru mine inseamna enorm, nici nu am cuvinte sa descriu ce simt, le-a spus batranul zambind, desi lacrimile ii cadeau pe obraz. Iar cafea…, stiti de cand nu am mai baut o cafea? De ani de zile! Nici nu ii mai stiam gustul… si tare-mi mai placea.

– Eu va multumesc pentru acest zambet! Nici nu stiti cat de fericita m-ati facut!

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, joi, 15 octombrie 2020. Cat costa astazi un euro

Ea este Cosmina, o tanara politista din comuna Barnova, care, in timpul liber fiind, inainte de a ajunge la casa batranului, s-a oprit la un accident dintre un tren si un camion. Singurul ei gand a fost sa ajute persoanele care ar fi avut nevoie de ajutor. Si nu a plecat de la locul accidentului decat dupa ce echipajele sosite intre timp si-au incheiat activitatea.

Cosmina nu a vrut ca aceste lucruri sa se stie, dar noi credem ca gestul ei trebuie cunoscut, pentru a fi apreciat!

Iti multumim, Omule!”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.