Rugaciunea extrem de puternica ce se spune doar in Saptamana Luminata, cand Cerurile sunt deschise

Saptamana Luminata este cea care urmeaza sarbatorilor Pascale. Se spune ca in aceste zile cerurile sunt deschise, iar rugaciunile pot face adevarate minuni, fiind mult mai puternice decat in restul anului.

Daca iti doresti iertarea pacatelor, ai un mare necaz sau vrei sa fii ocrotit de primejdii, rosteste rugaciunea de mai jos si vei vedea cum rugaciunea ta va fi ascultata:

Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al garirii in desert nu mi-l da mie.

Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei, daruieste-l mie, robului Tau.

Asa Doamne, Imparate, daruieste-mi ca sa-mi vad gresalele mele si sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti in vecii vecilor.

Dumnezeule, milostiv fii mie, pacatosul!

Dumnezeule, curateste-ma pe mine, pacatosul!

Cel ce m-ai zidit, Dumnezeule, mantuieste-ma!

Fara de numar am gresit, Doamne, iarta-ma!

Bine esti cuvantat, Stapane Atottiitorule, Care ai luminat ziua cu lumina de soare si noaptea ai stralucit-o cu raze de foc; Care ne-ai invrednicit a trece lungimea zilei si a ne apropia de inceputurile noptii; asculta rugaciunea noastra si a tot poporul Tau si ne iarta noua tuturor pacatele noastre cele de voie si cele fara de voie. Primeste rugaciunile noastre cele de seara si trimite multimea milei Tale si a indurarilor Tale peste mostenirea Ta.

Citeste si articolul :   Rugaciunea puternica pentru sanatate. Se spune doar pe 8 martie, cand este praznuit un Mare Sfant. Este grabnic ajutatoare

Ocroteste-ne cu Sfintii Tai Ingeri, intrarmeaza-ne cu armele dreptatii Tale, ingradeste-ne cu adevarul Tau, pazeste-ne cu puterea Ta. Mantuieste-ne de toata primejdia, de tot viclesugul celui potrivnic si ne daruieste si aceasta seara cu noaptea ce vine si cu toate zilele vietii noastre desavarsit, sfanta, cu pace, fara de pacate, fara sminteala si fara nalucire. Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu si ale tuturor Sfintilor, care Ti-au placut din veac. Amin.

Autor