6 metode care va vor face plantele sa isi dubleze rodul. Sigur aveti aceste ingrediente acasa

Daca aveti doar o gradina mica si incercati sa produceti cat mai multe varietati de legume si fructe in ea, nu cumparati solutii toxice, puteti dubla rodul plantelor cu cateva trucuri simple.

Gradina poate fi un hobby, recreere, dar si o oportunitate excelenta de reincarcare a energiei. Pe langa faptul ca ne putem produce singuri singuri legumele si fructele sanatoase, putem chiar scapa de stres in timp ce lucram in gradina.

Sa vedem ce trebuie sa facem pentru a avea o gradina frumoasa, cu rod bogat.

Iata cateva sfaturi utile!

Publicitate

1. Cand plantati rosiile, adaugati 2-3 boabe de grau la fiecare tulpina. Acestea vor face ca pamantul sa fie bogat in nutrienti si rosiile noastre vor prospera foarte bine.

2. Planteaza semintele de castraveti impreuna cu coaja de oua faramitata. Acest lucru se datoreaza faptului ca  acesta contin o multime de nutrienti si incurajeaza astfel dezvoltarea castravetilor.

3. Taratele absorb azotul din sol. Aruncati cateva maini cu tarata pe sol inainte sa vina iarna.

Citeste si articolul :   Cand pica Mosii de Iarna 2021. Ce se da de pomana

4. Planteaza cartofii cu seminte de mustar. Cand cartofii germineaza, nu scoateti mustarul, lasati-l acolo in pamant, deoarece este un nutrient foarte bun pentru cartofi.

5. Adaugati o coaja de banana la baza trandafirului, a azaleei si a salcamului. Plantele vor inflori mult mai bine si vor fi mai sanatoase.

6. Ceapa va fi mai sanatoasa daca este udata cu apa si drojdie. Adaugati 10 grame de drojdie la 10 litri de apa si stropiti cu aceasta solutie la fiecare 2 saptamani.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.