Fabrica de produse medicale inchisa. O femeie a decedat si 17 angajati au COVID-19 confirmat

O fabrica de produse medicale din orasul Cisnadie, judetul Sibiu, a fost inchisa, dupa ce o angajata care avea COVID-19 a decedat si alti 17 oameni au fost confirmati cu noul coronavirus. Aproape 300 de oameni s-au izolat la domiciliu.

Purtatorul de cuvant al Prefecturii Sibiu, Andreea Stefan, a declarat, luni, ca la fabrica de produse medicale din Cisnadie au fost confirmate pozitiv un numar de 17 persoane.

Publicitate

„Toate cele 17 persoane se afla in acest moment internate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, sub tratament specific si fiind atent monitorizate”, a spus Stefan.

O femeie, angajata a fabricii din Cisnadie, a murit saptamana trecuta din cauza coronavirusului.

Publicitate

La fabrica de produse medicale lucreaza circa 300 de persoane, in prezent toti angajatii fiind izolati la domiciliu.

Fabrica si-a suspendat activitatea pana la data de 30 aprilie, urmand ca in functie de evolutia situatiei reprezentantii ei sa decida daca va fi reluata sau nu munca.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.