Mai multe patrule in tara, dupa violentele de Paste: Doua elicoptere vor survola zonele cu probleme

La cererea conducerii MAI, vor fi suplimentate fortele de ordine pentru a patrula in tara in zonele cunoscute cu nivel ridicat de infractionalitate. Doua aeronave vor survola zonele cu nivel ridicat de criminalitate.

Marcel Vela a cerut ca si mai multi politisti sa patruleze in tara, dupa ce au fost mai multe violente in prima zi de Paste.

Incepand cu ora 17.00 vor fi 154 de grupe, constituite din 4 – 10 membri.

Efectivele vor fi din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale al Politiei Romane (patru grupe), Serviciilor pentru Actiuni Speciale ale fiecarui judet, cu cate doua grupe; Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, cu 18 grupe; ai Directiei Generale de Jandarmi a Municpiului Bucuresti, cu 12 grupe; si a celor opt Grupari Mobile de Jandarmi, cu cate patru grupe.

Publicitate

Toti acestia vor fi mobilizati in zonele cunoscute ca fiind cu criminalitate ridicata, in cele cu persoane revenite din strainatate si cunoscute cu preocupari infractionale.

Citeste si articolul :   Italia anunta restrictii draconice pentru cei nevaccinati

In Bucuresti, Ilfov, Ialomita, Prahova, Arges, Teleorman, Giurgiu si Calarasi, vor survola doua elicoptere.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.