Cum si-a motivat un barbat iesirea pe strada in ziua de Paste. Politistii i-au facut publica Declaratia pe proprie raspundere

Declaratia pe proprie raspundere, ”biletul” prin care romanii pot iesi din casa in perioada Starii de urgenta, a fost utilizata intr-un mod mai putin obisnuit de un cetatean din Piatra Neamt. Acesta si-a motivat iesirea din casa printr-un motiv original.

Motivul de deplasare incredibil scris de un roman in Declaratia pe proprie raspundere

Declaratia pe proprie raspundere are mai multe rubrici in care cetatenii isi pot motiva iesirile in perioada Starii de urgenta. Printre ele nu se afla motivul bazat pe relatiile amoroase.

Un barbat din Piatra Neamt nu s-a sfiit sa adauge, din proprie initiativa, motivul amintit mai sus. Prin acest lucru, cetateanul s-a facut remarcat in mediul online.

In cursul zilei de duminica, 19 aprilie, pe contul de Facebook ”Politistii au umor” a fost publicata o fotografie a unei declaratii pe proprie raspundere, in care semnatarul arata motivul necesitatii plecarii de la domiciliu.

Pe Declaratia pe proprie raspundere tipizata, numele de familie al inventivului cetatean este blurat, prenumele e trecut Nicolae, data nasterii este “scorpion”, adresa locuintei Piatra Neamt si locul deplasarii Romania.

Citeste si articolul :   Adriana Bahmuteanu da de pamant cu Nick Radoi, dupa ce a aprins scanteia scandalului dintre Nastase si Ioana: "Nick Radoi este un pradator, un mosnegut"

Motivul deplasarii este unul care atrage atentia: ”Sex cu toate femeile singure in aceasta perioada critica“. La randul sau, rubrica in care trebuie specificata perioada deplasarii nu are specificata un interval anume, ci ”toata perioada starii de urgenta“, scrie fanatik.ro

Autor