Semn divin in Saptamana Mare. Plange icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos de la Manastirea Frasinei

Lacrimi de mir au aparut pe icoana Maicii Domnului cu pruncul Iisus Hristos de la manastirea Frasinei. Ozana Barabancea a postat o imagine emotionanta care a surprins aceasta minune si a transmis si un mesaj tulburator.

Icoana Fecioarei Maria si a pruncului Iisus Hristos de la manastirea Frasinei din judetul Valcea a fost acoperita in lacrimi de mir. Dupa cum vedeti, pruncul Iisus Hristos plange impreuna cu Fecioara Maria. Conform marturisirii  Ozanei Barabancea, acest lucru nu s-a mai intamplat niciodata.

“Acum (n.r. – azi-noapte) la Manastirea Frasinei plang Maica Domnului nostru si insusi Domnul Nostru Iisus. Au mai plans icoane! Dar sa planga AMANDOI este prima oara. Si e foarte grav! Doamne, ai mila de noi!” este mesajul scris de Ozana Barabancea.

Cei care au vazut icoana Fecioarei Maria cu pruncul Iisus Hristos de la manastirea Frasina, acoperita de lacrimi de mir, considera acest lucru un semn sacru, in aceasta perioada extrem de fragila, pentru intreaga umanitate grav afectata de pandemia de coronavirus.

Publicitate

icoana de la Frasinei

Fanii Ozanei Barabancea, foc si para pe Instagram

Pe langa credinciosii care cred in astfel de minuni, exista unii care o critica pe Ozana pentru promovarea asa-numitei minuni.

„Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne miluiasca, cerem iertare; Mai oameni buni ,cum sa planga mai icoanele voi va auziti ce spuneti, ati luat-o razna rau de tot!!!!; Mamaaa, furi curent rau :))))); Din cauza asta am ajuns ultima tara din Europa , si o sa ajungem si mai rau ca, ce sa vezi , plange o icoana. Ba, da ce se intampla cu acesti oameni? Uitati-va cu atentie ca si la mine plang cuvintele”, sunt cateva dintre comentariile primite de cantareata.

https://www.instagram.com/p/B–bF6wAvm5/?utm_source=ig_web_copy_link

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.