Ce a patit Maia Morgenstern dupa ce a interpretat-o pe Fecioara Maria in Patimile lui Hristos: „Am fost pedepsita!”

Maia Morgenstern a uimit pe toata lumea cand a jucat-o pe Fecioara Maria in Patimile lui Hristos.

Maia Morgenstern a fost pedepsita dupa ce a jucat-o pe Fecioara Maria: Am fost pedepsita
Actrita Maia Morgenstern a devenit si mai cunoscuta pentru rolul din Patimile lui Hristos in care a fost Fecioara Maria.

Asa cum s-a mai auzit despre actorii care au interpretat personaje din familia sfanta, Maia a avut si ea experiente de povestit publicului larg.

Aceasta actrita laudata pentru prestatia din film a Maicii Domnului a avut parte de experiente dificile care o vor urmari toata viata. In aceasta perioada filmul despre viata lui Iisus Hristos este cel mai urmarit film din crestinism.

Publicitate

Actrita a declarat in timpul mai multor interviuri ca viata sa nu a fost complet schimbata dupa acest rol, dar rolul a marcat-o la nivel emotional. Alti actori care l-au jucat pe Iisus Hristos au avut parte de schimbari uriase dupa acest rol.

Criticata pentru religia sa
Producatorii filmului au receptat o multime de critici pentru ca au ales o evreica pentru rolul Fecioarei Maria. Nici Maia nu a fost incantata de aceste replici, dar in timp a ajuns sa se obisnuiasca, cu ele.

„Problema a fost ca eu nu ma aliniez, nu ma conformez, nu ma supun.”

Daca alti actori au avut parte de revelatii divine dupa rolul jucat, Maia spune ca nu a ajuns sa isi schimbe religia. Maia Morgenstern a trait mai multe experiente omenesti, nu extrasenzoriale. Totusi a intampinat multe prejudecati in timpul anilor.

„De fapt, aici a fost problema, in ceea ce ma priveste – pe langa faptul ca au fost discutii de genul: ‘O evreica a jucat in filmul asta!’, ca si cum a fi actor e pe religii -, problema a fost ca eu nu ma aliniez, nu ma conformez, nu ma supun. M-au intrebat multi ‘si acum, ca ai jucat acest rol, cum ti-a schimbat destinul, conceptia, religia?”, a spus Maia intr-un interviu mai vechi.

Dupa acest film, Patimile lui Hristos, Maia Morgenstern nu a mai primit vreun rol important peste Ocean. Actrita crede ca exista o explicatie pentru asta si sustine ca a fost pedepsita pentru rolul jucat.

Citeste si articolul :   Documentul care este de acum obligatoriu pentru cei care se intorc in Romania, pe langa buletin sau pasaport

„E normal, pentru ca am fost pedepsita, mi s-a si spus lucrul asta! Mi s-a spus textual”, scrie huff.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.