Politistul care a facut dezvaluiri a fost sunat de Premierul Orban: „Va pune, ma, baieti, sa taiati amenzi?”. Raspunsul agentului

Ludovic Orban l-a sunat personal, ieri, pe Valer Kovacs, politist IPJ Timis, lider sindical, dupa ce acesta a dezvaluit intr-un interviu pentru Libertatea ca in starea de urgenta se perpetueaza, devenind si mai suparator pentru cetateni si pentru simpli politisti, vechiul obicei al sefilor, de a se remarca prin numarul de sanctiuni date cetatenilor.

In ziua de miercuri, agentul de politie Valer Kovacs, se afla detasat intr-o zona rurala din Timis. In timpul serviciului i-a sunat telefonul. Era Ludovic Orban. ”Va salut, domnu Kovacs”, a spus seful Guvernului. ”Va salut cu respect”, a raspuns agentul.

”Ce faceti?”, l-a intrebat prim-ministrul. ”Ce sa fac, la datorie, servim patria! Dumneavoastra ce faceti?”, a raspuns, fara sa se piarda, politistul.

”Suntem in sedinta de Guvern”, a zis Orban. ”Am urmarit cu interes”, a replicat agentul Kovacs, care este si unul dintre liderii de sindicat ai politistilor din Timis.

Publicitate

Publicitate

-Va pune, ma, baieti, sa taiati amenzi?, l-a intrebat prim-ministrul. -Da. Dar de astazi ni s-a transmis s-o facem gradual, a raspuns politistul.

”Domnul Orban s-a enervat un pic si mi-a zis ca dansul a transmis de doua saptamani ca le-a transmis ca scopul nu e sa dea amenzi, sa ia bani la buget, ci sa fie ordine si ca nu intelege cum transmit sefii in teritoriu ce zice dansul”, a relatat Kovacs cum a decurs in continuare discutia.

Citeste si articolul :   Monica Pop nu s-a mai abtinut. Ce a putut sa spuna despre vaccinul AstraZeneca

I-am spus premierului ca de aproape 20 de ani, de cand sunt in Politie, asta cu amenzile e la fel si ca pericolul e ca aceia tineri, abia intrati in Politie, sa se invete la fel.

”Cand a murit impuscat colegul nostru, anul trecut, am inteles ca noi, politistii de linia intai, suntem doar niste cifre intr-un catalog”

Citeste mai multe pe libertatea.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.