Monica Pop a rabufnit: Oamenii nu mai respecta nimic

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, spune ca oamenii au venit in numar foarte mare la spitale dupa ce a expirat starea de urgenta.

„Bolnavi de COVID-19 sunt atatia cati sunt …In tara asta sunt 20 de milioane de oameni din care 5 milioane sunt pacienti.

Din pacate, numarul de pacienti din tara asta este de 5 milioane. Un acut se poate transforma in cronic in orice moment si sunt oameni care si-au pierdut viata. Lumea s-a transformat… in rau. Preturile la alimente au crescut, in perioada grea de urgenta, in loc sa stea pe loc.

Publicitate

Ne confruntam cu o avalansa de pacienti la care nu mai putem face fata. Oamenii au venit buluc, pentru ca erau programati. Inainte de a incepe aceasta perioada in Romania erau cam un milion de programari pe zi.

Publicitate

Fiecare vrea sa fie primul. Oamenii nu mai respecta nimic, degeaba striga portarul sa se pastreze distanta. Fiecare vrea sa fie primul la usa medicului”, a spus dr. Monica Pop.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.