Margherita de la Clejani, o noua iesire necontrolata chiar in mijlocul strazii: Va dau si un capac. Va si scuip

Margherita de la Clejani nu mai face fata tensiunii provocate de incidentul in care a fost protagonista. Dupa ce a postat un mesaj dur pe Instagram, la adresa jurnalistilor (. „Nenorociti ordinari! O sa va dau direct in cap”), artista a avut o noua iesire necontrolata, chiar in mijlocul strazii.

Vizibil deranjata de acestia, Margherita le-a zis ca nu sta de vorba decat cu paparazzii de la Hollywood.

„Daca aveti bani sa ma platiti, eu nu vorbesc decat pentru Hollywood. Voi nu sunteti decat niste neica nimeni. Intelegi? Hollywood… altceva! Intrebati Politia. O sa iasa testele toate si o sa va dau cu testele in cap la toti.

Si daca nu plecati acuma va dau cu asta in cap. Plecati in p–a mea de aici”, a fost reactia nedemna a celei mentionate. Asta n-a fost tot! Dupa aceasta iesire nervoasa, artista a incercat sa-i ia camera unui jurnalist.

„Am cosumat pe m–a. O p–a. Pentru ca vreau, pot si ca-mi permit. Dati-va in p–a ca m-ai facut drogata. Du-te in p–a la IML si vorbeste cu ei, nu cu mine. Reactiile astea sunt pe masura. Nu poate sa stea omul liber, linistit. Ma filmezi, du-te in p–a de fraier.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Toate scolile din Romania vor fi inchise. De cand intra in vigoare

Va dau si un capac. Va si scuip. Sunt violenta ca vreau si ca pot. Du-te-n p–a mea si cu toata familia. M–e!”, a strigat nervoasa, Margherita. De curand, tatal artistei, Ionita de la Clejani, a declarat in emisiunea lui Dan Capatos ca fata sa nu se drogheaza:

„Stiu sigur ca nu se drogheaza. Ba chiar este impotriva drogurilor. Am vazut-o ca lua niste pastile si, bineinteles, am intrebat-o ce sunt. Mi-a spus ca sunt pastile de slabit. Nu aveam de ce sa nu o cred.”

Autor