Horoscop 17 aprilie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Previziuni pentru toate zodiile vineri, 17 aprilie. Horoscop complet pentru zodia ta! Afla daca astrele sunt de partea ta si vezi ce iti pregatesc! Urmeaza o zi plina de energii pozitive, o zi in care sa ne reculegem si sa ne pregatim sufleteste pentru cateva zile de liniste deplina. In data de 19 aprilie Soarele va intra in Taur si vor aparea numeroase schimbari care ne vor afecta pe parcursul acestui an.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Berbec
Treci un pic dincolo de realitate, pentru ca s-ar putea ca cele mai bune idei sa nu fie cele concrete, palpabile, care ti se ofera de catre cei din jur. Unele vin din vis, altele din imaginatie, deci din alte dimensiuni decat cele firesti. Stai putin si mediteaza, gandeste-te la situatia in care te afli, si ai sa vezi ca multe idei interesante ti se arata sub pleoape, sau in cele mai adanci unghere ale fanteziei. Merita sa le pui in aplicare, pentru ca ele sunt inspiratie universala. Iluzia, visul, utopia, imaginatia sunt, pentru tine, acum, cei mai buni prieteni, care se aliaza pentru a-ti oferi tie niste alternative bune fata de ceea ce ai deja.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Taur
Mintea ta e conectata direct la cea mai puternica sursa de inspiratie incat ai putea vedea ca scrii de parca cineva ti-ar sopti in ureche, de parca frazele vin pe banda rulanta. Orice activitate creativa in care e nevoie de talent literar – scrierea unui text, redactarea unui material pentru a fi publicat – merge de minune, pentru ca iti vin idei excelente care merita transpuse pe hartie. Daca ai inceput mai demult o lucrare si ai lasat-o, pentru ca nu venea inspiratia, azi ai putea face un mare salt inainte, scriind dintr-un foc cateva zeci de pagini. Daca esti autor, profita de abundenta aceasta de idei care ti se revarsa azi in minte!

Horoscop zilnic 17 aprilie- Gemeni
Treci printr-un moment mai fragil cand esti gata sa renunti la un demers inceput candva. Poate la o carte pe care ai inceput-o, la un curs pe care l-ai pornit acum o vreme, poate chiar la scoala! Nu te grabi sa pui cartea in cui, poate ai doar nevoie de o pauza, dar nu renunta la ce ai inceput. Lasa studiul pentru altadata, daca acum ti-ai pierdut interesul pentru ceea ce invatai, pentru ca va veni o zi cand te vei intoarce si vei continua de unde ai lasat totul. Nu renunta, doar amana unele lucruri, pentru ca nu intamplator ai deschis acea carte! Iti vei aminti de ea si o vei redescoperi cu alti ochi.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Rac
Actiunea la care iti aduci contributia are si o fata nevazuta care va iesi intr-o zi la iveala. Tu stii ca exista, dar preferi sa o pastrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva sa-ti taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret in privinta aspectelor negative, ca nu cumva sa le descopere si altii si sa se foloseasca de ele pentru a-ti strica tie cheful. Vei recunoaste public ceea ce acum tii ascuns, abia dupa ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur ca la orice succes exista si un pret de platit, dar nu spune inca nimanui care este, ca sa nu influenteze finalul.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Leu
Un risc se afla prin preajma de cateva zile. Deja stateai pe loc, blocat intr-un punct mort, deja aparusera o multime de avertismente ca nu mergi in directia cea buna, dar nu ai tinut ciont de toate aceste semnale. ci ai continuat sa te indrepti spre esec. Acum dai deja piept cu rezultatul negativ al eforturilor tale si regreti amarnic ca nu ai tinut cont de cei care te-au tras de maneca si nici de toate hopurile care te-ar fi putut opri la timp, daca nu ai fi insistat atat de mult sa continui. E o lectie buna sa iti educi ambitia si agresivitatea.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Fecioara
Nu insista sa termini repede ce ai inceput, pentru ca un ritm sustinut nu naste decat extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cat te straduiesti mai mult, cu atat piedicile vor parea mai mari, de aceea azi trebuie sa faci totul lent si chibzuit, fara a tinti prea departe. Din aproape in aproape, vei materializa acest tel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, cand incerci sa-ti depasesti limitele. Esti om si neputinta poate fi atinsa la un moment dat.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Balanta
Nu te lasa invins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru ca ai si tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar desi esti un negociator innascut care prefera sa faca pace foarte repede, de data aceasta contradictiile te irita si pe tine si sari la atac. Vei fi multumit ca ti-ai aparat punctul de vedere in fata celor care spun nu la orice. Nu te lasa insa atras in capcana celor nervosi, pentru ca ei abia asteapta sa te scoata din sarite si sa te domine cu agresivitatea lor, scrie huff.ro.

Citeste si articolul :   Horoscop iulie 2021, cu Vasilisa Volodina.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Scorpion

Ti-ai fixat gandul asupra unui unic simbol care pentru tine ar insemna fericirea si daca acela nu vine inca la tine, ai tendinta sa spui ca nu ai nimic. Or, a avea ceva nu inseamna neaparat sa ai doar acel lucru de care ti-ai legat tu toate sperantele. Deschide-te spre alte oportunitati, spre alte directii, spre alte motive de fericire, nu astepta miracole doar dintr-o singura directie. Ai infinite resurse de bucurie si succes la indemana, traiesti intr-un univers al posibilitatilor, dar ca sa beneficiezi de efectele lor nenumarate, trebuie sa le primesti cu bratele deschise.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Sagetator
Nu fi niciodata atat de sigur ca un lucru, odata ajuns pe un teren aparent stabil, se va mentine asa multa vreme. Oricand poate aparea o surpriza care sa dea peste cap tot echilibrul si sa te oblige s-o iei de la capat cu eforturile depuse pana in acel moment. Asa se poate intampla si azi, cand ceea ce ai construit cu rabdare in ultima perioada este dat peste cap de un impediment pe care nu l-ai luat in seama. Cu alte cuvinte, trebuie ra ramai in alerta chiar si dupa ce crezi ca ai ajuns la nivelul sperat, pentru ca riscuri pot aparea la tot pasul. Nu te culca pe laurii victoriei ci lupta sa pastrezi ce ai cucerit.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Capricorn
Ca niciodata, te copleseste teama si nu ai curajul de a spune ce simti sau ce gandesti. Preferi sa ramai discret in banca ta, fara a destainui nimic din secretele tale, pentru ca e mai bine sa reduci marturisirile, mai ales in fata unor persoane care iti ridica semne de intrebare cu privire la bunele lor intentii. Nu o data ai avut incredere in cineva si acesta a profitat de bunavointa ta si a raspandit in targ barfe, de aceea nu vrei sa repeti greseala. Mai bine taci si te invalui intr-o unda de mister decat sa exprimi sincer tot ce simti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 august 2023. Berbecul reuseste sa faca tot ceea ce isi propune

Horoscop zilnic 17 aprilie- Varsator
Nu intotdeauna prietenii sau familia sunt si cei care te inteleg cel mai bine, dar nu pune la suflet eventualele lor judecati nedrepte. Undeva, poate au si ei dreptate, dar cel mai mult te doare ca nu vor sa-ti cunoasca sufletul in profunzime, ci se opresc ce se vede la suprafata. Nu pretinde mai mult nici macar de la cei care spun ca te iubesc, pentru ca fiecare, in fond, e cu propriile sale probleme pe suflet. Te descurci mai bine de unul singur, depasesti mai bine orice impas doar prin propria ta vointa, deci nu astepta miracole de la cei din jur, pentru ca nu ei sunt sursa fericirii tale.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Pesti
Ceea ce te preocupa acum cel mai mult e sanatatea ta fizica. E momentul sa iei decizii care suna inaltator si care te entuziasmeaza la maximum, si iti iei angajamentul sa te apuci de un sport, sa-ti iei abonament la sala, sa te tii de un regim care ar face bine organismului tau. Nu numai ca faci promisiuni marete, dar te si inarmezi cu o imensa vointa. Spune-ti cu fermitate pot si ai sa vezi ca promisiunea facuta acum are toate sansele sa dea roade! Tine-te de decizia pe care o iei astazi, stabileste-ti un program foarte strict prin care sa ajungi acolo unde visezi si nu te abate! Chiar poti!

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.