Luna plina din 7 martie va schimba viata tuturor zodiilor: iata cum

Cum iti va influenta Luna Plina din martie viata in functie de zodia ta

In martie 2023, o Luna Plina in Fecioara tinde sa incurajeze un sentiment de dedicare si intelepciune. Aceasta energie spirituala va afecta toate semnele zodiacului care graviteaza in jurul mai multor surprize fabuloase!

Berbec

Prietenilor nostri  din zodia Berbec le dorim  tot curajul si determinarea de a face fata acestei luni care se anunta a fi munca si responsabilitati grele!

Nu va faceti griji, aceasta este doar o fereastra de oportunitate pentru dvs. de a avansa in proiectele dvs., de a le finaliza detaliile, de a le reveni la program si de a elimina sarcinile din programul dvs. Superiorii tai vor fi multumiti de perseverenta ta si isi vor arata aprecierea. In cele din urma, este doar o binecuvantare deghizata sa cresti in cariera si sa finalizezi proiectele suspendate. Multa bafta !

Publicitate

Taur

Draga Taur, vei dansa pe un vals al iubirii, ti-a fost dor sa-ti expui inima la razele blande ale soarelui? Va fi in martie!

Daca esti singur, scaneaza orizontul din jurul tau, s-ar putea sa dai peste oameni entuziasti care te-au pretuit de mult in tacere. Astrele te sfatuiesc sub aceasta lunatie, sa te inconjori de oameni cu care ai afinitati frumoase. Daca esti intr-o relatie, aceasta va fi o oportunitate de a reaprinde cu voluptate flacara cu partenerul tau.

zodia Gemeni

Previziunile pentru Gemeni sunt dulci-amarui, dar un lucru este cert: vei avea puterea sa inoti senin pana la tarm!

Citeste si articolul :   Semne zodiacale care vor reusi in luna mai

In ciuda ambitiilor tale profesionale, familia ta mica sau mare este cea care iti va ocupa cel mai mult gandurile. S-ar putea sa va ingrijoreze o mutare, boala unei persoane dragi sau achizitionarea unui imobil… toate evenimentele care necesita prezenta si sprijinul dumneavoastra neconditionat.

Rac

In loc sa arate cu degetul spre toate neplacerile si frictiunile vietii de zi cu zi, Luna plina a lunii martie te invita sa profiti de energia sa pozitiva pentru a te reorienta asupra esentialului, a-ti asculta vocea interioara, a te reconecta linistit cu sinele tau  in interior, respira si invata prin toate experientele vietii. Nimic altceva nu este la fel de important ca sanatatea ta mintala. Deci, , aveti grija de voi!

Leu

Martie  te invita sa faci un bilant al situatiei tale financiare pentru a evita surprizele neplacute si pentru a-ti mentine confortul in timp. Fii sigur, daca iti faci timp sa evaluezi avantajele si dezavantajele achizitiilor tale, vei ajunge sa pleci cu un bilant foarte bogat in constatari si recomandari. Curaj Lei!

Vestea buna este ca aceeasi perioada iti poate aduce o marire surpriza, un nou loc de munca sau o noua sursa de venit. Karma este pur si simplu uimitoare!

Publicitate

Fecioara

Dupa cum stiti, Luna Plina a lunii martie va fi plasata sub semnul vostru, motiv pentru care ar trebui sa va asteptati sa straluciti diferit!

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 19 iulie - 25 iulie 2021

Puterea spirituala a Lunii este in mainile tale in acest timp, este timpul sa arati lumii cine esti.  Acest lucru   va supara cativa oameni care nu au crezut in tine sau nu au stiut cum sa-ti apreciezi potentialul, dar toate acestea nu sunt atat de serioase prin prisma triumfului pe care urmeaza sa-l sarbatoresti in aceasta luna special dedicata tie!

Bunele tale maniere vor prelua pentru a gasi un teren comun care sa te scuteasca de rautatea gratuita a unor oameni. Ai intelepciune in sange, asta e sigur.

Balanta

Marte va va sprijini, astfel incat sa puteti face o pauza din haosul vietii si sa va gasiti orientarea.  Luna aceasta va scoate in evidenta nevoile tale cele mai intime pe care le infrunti, te va invita sa te relaxezi si sa respiri adanc si apoi… elibereaza-te !

Scorpionul

Daca martie are un singur titlu pentru prietenii nostri Scorpion, acesta va fi „The Celebration”! Si da, ar trebui sa-ti sarbatoresti intotdeauna victoriile, precum si cele mai bune realizari.  Ai tot dreptul sa te delectezi cu succesul si notorietatea pe care ai reusit sa le obtii in ultima vreme.

Sagetator

In martie, toata lumea va fi gata sa recunoasca eforturile onorabile ale Sagetatorilor. Ati avut responsabilitati considerabile, ati realizat o munca enorma si ati supravegheat proiecte grele. Ridica moralul !

Asteapta-te la recunoastere si o potentiala promovare, pana atunci ai grija de familia ta si recupereaza momentele pe care le-ai ratat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 aprilie 2023. Avem parte doar de fericirea pe care o putem intelege

Capricornul

Viata va parea stralucitoare si va avea gust de  noi inceputuri.

Veti avea sansa sa va incepeti viata de la zero si sa incepeti pe o baza buna.

A-ti permite sa faci ceva introspectie pentru a te cunoaste mai bine este abordarea suprema a autenticitatii. Toate oportunitatile si proiectele intelectuale sunt binevenite. Capricorn, nu te priva de aceasta aventura!

Pesti

Nimic nu este simplu acuma, puteti culege roadele unor actiuni din trecut, va puteti intalni cu consecintele si rezultate karmice in relatiile voastre. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in legatura cu acestia este iertarea si acceptarea lor, asa puteti rupe anumite lanturi karmice. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor.

Varsator

Cel mai bun sfat pe care vi l-ar putea da astrologii este sa va apropiati dusmanii pentru a-i prinde mai bine si a-i controla.

Luna martie va va cere sa ramaneti intelepti, atenti si maturi in luarea deciziilor. Certurile nu te vor ajuta sa evoluezi pe anumite aspecte specifice ale vietii, in special banii, investitiile sau achizitionarea unui activ.

Publicitate

Autor