4 zodii vor avea surprize frumoase pana la sfarsitul anului 2022

Fiecare dintre semnele zodiacale trece prin perioade fericite si altele, mai triste. Dar unii vor fi mai norocosi pana la sfarsitul lui 2022. Sa vedem care.

Luna Plina din Berbec din 9 octombrie ti-a sporit cu siguranta increderea in tine. Iar cand Soarele trece de la zodia Balanta la Scorpion pe 24 octombrie, unii vor deveni constienti de cele mai mari vise ale lor si vor face tot ce le sta in putere pentru a le realiza. In plus, Jupiter, considerat binefacatorul sistemului solar, va fi in retrograd in zodiile Berbecului pana pe 28 octombrie si apoi va traversa semnul Pestilor pana pe 23 noiembrie. Acest eveniment astral va fi un semn al realizarilor proiectului. Aceste ultime trei luni ale anului 2022 le vor permite unora dintre voi sa-si  revizuiasca  prioritatile si mai ales sa va faceti un bilant al obiectivelor pe termen scurt si lung. Descopera cele mai norocoase zodii pana la sfarsitul acestui an.

Citeste si articolul :   Marele astrolog Pavel Globa a dezvaluit care sunt zodiile norocoase in 2021

Balanta

Balanta, ultimul trimestru al anului 2022 iti va fi foarte favorabil si iti va permite sa-ti realizezi multe dintre visele tale. Soarele fiind in zodia ta pana pe 24 octombrie, acest sfarsit de an iti va aduce cota sa de fericire sub forma unor schimbari atat de necesare. Nu-ti face griji daca inceputul de an a fost putin dificil pentru tine, pentru ca aceasta nu este o conditie ca sa traiesti un sfarsit de an atat de neplacut. Datorita mintii tale deschise, vulnerabilitatii si progresivitatii tale, o lumina va aparea pe calea ta. Vei fi deosebit de remarcabil la locul de munca datorita ideilor tale inovatoare si abilitatilor unice de rezolvare a problemelor. De asemenea, asteptati-va sa primiti o persoana noua in viata dvs.

Publicitate

Varsator

Dragi nativi ai elementului Aer, norocul nu este intotdeauna sinonim cu profituri financiare sau cu o viata sentimentala reusita. Viata ta personala si profesionala va avea cota ei de suisuri si coborasuri, dar te vei bucura de armonie si pace pe tot parcursul acestui ultim trimestru. Uranus iti guverneaza semnul si in timpul retrogradului sau, nimic nu te va putea deranja sau dobori. Vei fi confortabil si in pace cu orice ti-ar aduce soarta si asta este mai mult decat isi doresc majoritatea oamenilor. Adevarata fericire poate aparea doar atunci cand mintea este calma si exact asta iti rezerva stelele.

Taur

Acest ultim trimestru iti rezerva cele mai bune surprize, mai ales cu retrogradul lui Uranus in zodia ta pana pe 22 ianuarie. Prin urmare, trebuie sa va planificati si sa va orchestrati activitatile in consecinta. Daca aveti decizii importante de luat pentru anul viitor, ati putea la fel de bine sa le faceti acum. Daca vrei sa ceri mana partenerului tau sau sa te muti intr-un apartament nou-nout, cel mai bine este sa faci asta in ultimele trei luni ale acestui an. Vei fi astfel asigurat ca toti pasii tai vor fi incununati de succes.

Pesti

Pesti, 2022 este anul tau. Stelele se aliniaza in favoarea ta! Cu Jupiter in zodia ta pana pe 23 noiembrie, acest sfarsit de an 2022 iti va fi foarte favorabil, permitandu-ti sa demonstrezi o productivitate mai mare la nivel social, emotional, spiritual si profesional. In plus, Neptun, planeta care te guverneaza, va fi in retrograd pana pe 4 decembrie, ceea ce iti va oferi ocazia sa te bucuri din plin de viata si sa mergi mai departe atat pe plan personal, cat si profesional.

Autor