Scandal intre Klaus Iohannis si Marcel Vela, dupa ce ministrul de Interne a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste

Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, un adevarat scandal ar fi izbucnit intre presedintele Klaus Iohannis si ministrul Marcel Vela, dupa ce acesta din urma a anuntat ca politistii vor imparti Sfanta lumina de Paste.

Potrivit Antena 3, acesta ar fi si motivul pentru care Klaus Iohannis a anuntat ca va sustine, astazi, o sedinta cu toti membri Guvernului, printre care si ministrul Marcel Vela.

Aceste probleme au inceput cu anuntul lui Marcel Vela despre faptul ca politistii vor imparti lumina in noaptea de Inviere. Cei care s-au aratat dezamagiti total de decizia lui Vela ar fi fost Nelu Tataru, ministrul Sanatatii si Florin Citu, ministrul de Finante.

Cei doi i-au reprosat premierului Ludovic Orban ca prin decizia luata, Marcel Vela isi bate joc de toate masurile luate pana in prezent si ca pune in pericol sanatatea oamenilor.

Mai mult, decizia luata de Marcel Vela, in calitate de ministru de Interne, ar fi fost luata fara acordul membrilor Guvernului si, mai mult decat atat, fara acordul presedintelui Iohannis, mai spun sursele.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, miercuri, 4 noiembrie 2020. Ce se intampla astazi cu principalele valute

In sedinta de astazi, Presedintele Iohannis asteapta ca Marcel Vela sa retraga ordinul dat ieri cu privire la politistii care vor imparti lumina de Paste.

In mediul online au aparut mesaje de ingrijorare vizavi de hotararea luata cu privire la lumina de Paste.

Adriana Saftoiu spune ca a primit un mesaj de la o buna prietena, privind decizia de sarbatori.

”Prietena mea, absolventa de Teologie, ma suna: „Sunteti niste cretini! Incalcati porunca a 6-a, sa nu ucizi! Asta faceti voi acum cu organizarea de Paste! Ne ucideti”. Atat mi-a spus si a inchis”, a scris Adriana Saftoiu pe pagina sa de Facebook.

Autor