ANPC a suspendat activitatea Pietei Berceni Sud

ANPC a constatat, la controlul efectuat miercuri, ca in Piata Berceni Sud nu sunt respectate normele pentru combaterea prevenirii virusului Covid-19 si a dispus suspendarea activitatii pietei pana la remedierea deficientelor, informeaza un comunicat.

Deficientele constatate priveau respectarea distantei dintre comercianti, precum si prezenta avertizarilor cu privire la respectarea distantei sociale de 1,5 m si a altor informari legate de Covid-19 inclusiv cele referitoare la prioritatea la cumparaturi a persoanelor de peste 65 de ani, in intervalul orar 11-13.

Publicitate

Operatorul economic a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei si, totodata s-a dispus suspendarea activitatii pietei pana la remedierea deficientelor.

Actiunea de control s-a desfasurat in colaborare cu lucratori din cadrul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti – Politia Sectorului 4 Bucuresti.

Publicitate

Pentru a se asigura de respectarea prevederilor legale referitoare la protectia consumatorilor, precum si la cele continute de Ordonantele militare adoptate pana la aceasta ora, cu scopul de a preveni raspandirea coronavirusului Covid-19, ANPC va continua aceste actiuni.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.