Poti face gratar in zilele de Paste? Raspunsul autoritatilor

In contextul sarbatorilor Pascale, Grupul de Comunicari Strategice a emis publicului o serie de recomandari miercuri seara.

* petreceti zilele de Paste doar cu acei membri ai familiei impreuna cu care locuiti in mod obisnuit

* evitati deplasarile la rude, fie ca sunt in aceeasi localitate cu dumneavoastra, fie ca locuiesc in alt oras/ comuna

* nu faceti vizite si nu primiti musafiri in perioada sarbatorilor pascale chiar daca in alti ani obisnuiati sa faceti acest lucru

Publicitate

Articolul continuă după reclame

* si in zilele de Paste, iesirile scurte sunt permise pentru activitati fizice individuale in proximitatea locuintei si pentru toate celelalte motive prevazute de ordonantele militare

* se mentine interdictia de a face gratare sau picnicuri in parcuri, paduri si orice alte zone publice

* toate recomandarile anterioare privind distantarea sociala sunt mentinute si este extrem de important sa fie respectate pe deplin.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.